Mid Valley Megamall Happy Mothers Day Contest - Winning Special Prize Yey! | Julia Johari
Booking.com

Mid Valley Megamall Happy Mothers Day Contest - Winning Special Prize Yey!

Gambar bertuah My Mama bertudung Merah gitu lawaaa kan! :)

Kalau korang nak tahu, julia bukan jenis rajin join contest, jenis pemalas, tapi bila dengar hari ibu ni membuak plak tengok nak join contest sempena hari ibu kan 11 Mei tiap2 tahun. Saje scroll nak cari port sambut Mothers Day dengan my mum this weekend tau, ternampak ada contest dari Mid Vally, hmm mudah hantar gambar macam diatas dan buat caption mesej je dan submit, so aku lupakan, dan tak harap nak menang pun. 

Give your dearest mum a surprise this Mother’s Day! Dedicate a message of appreciation (not more than 20 words), submit it along with a photo and you’ll stand a chance to get them featured in our mall and win awesome prizes!

Tapi nak jadi rezeki, rezeki mama julia, menang hehehe...bila kita tak harap menang kan...nanti boleh tebus kat Mid weekend ni...ehhh Garret Popcorn perisa strawberry tak pernah rasa lagi...tapi aku nak hadiah kat mama je popcorn mahal tu hahaha ritu beli perisa caramel yang small size pun tak habis, ni dapat medium size (besar jugak) tak tau lee mama julia makan ke idok, janji bagi haha...




Okeylah, duduk-duduk je pun menang, kalau rajin usaha macam blogger mama tisya lagi lumayan hadiah dia tau, kena rajin...kalau tak rajin tiru cm juju hehe...



Happy Mothers Day kepada semua pembaca setia yang bergelar ibu, yang mempunyai ibu dan ibu-ibu yang telah mengadap ilahi, doakan mereka, doakan diri sendiri agar dimurahkan rezeki selalu tak kira dalam apa jua bidang sekali pun...

Misi mencari tempat makan-makan dengan mama julia sedang aktif...mood jom google!

10 comments:

  1. tahniah juju....contest mother's day byk sgt ...mn sempat akak join...comei gmbr ibu ,ank,cucu

    ReplyDelete
  2. Wahhhh Tahniah kakk. Rezeki tak disangka ni. Nani nak gi Mid esok tengok wayang. Hihik :D

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah...tahniah....sape nak bagi free kan....tahniah2..... kire kuat gak ong ko jue...akak ni selalu takde ong...sedeyyy eheheheeheh

    ReplyDelete
  4. tahniah sis...tp rasanya hadiah dia patutnya lagi best..sbb gambar julia n mama julia tu WIN sangat...

    ReplyDelete
  5. Kalau rajin inilah ganjarannya Julia
    Tahniah dari kakak
    Kita dah ada anak dpt rasa betapa kasihnya mama pada kita semua kan..

    ReplyDelete
  6. kalau dah rezeki,
    tahniah kak,
    menang sebab dialog tu rasanya.
    full message.

    ReplyDelete
  7. wah...tahniah ju..tak tahu pun ju ada join contest ni..lepas ni join banyak lagi contest..bertuah betul budak ju ni..hahhahah

    ReplyDelete
  8. tahniah juju... merah tudung mama.. macam adik beradik jer bila duduk dengan anak-anak..

    ReplyDelete
  9. Tahniah ye JJ....mudah sangatkan nak joinnya...Itulah namanya rezeki. Tp gambar tu mmg cantiklah walaupun simple tp colourful!!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com