Izeara Xtravaganza Tak Panas Punca Bella Melatah! | Julia Johari
Booking.com

Izeara Xtravaganza Tak Panas Punca Bella Melatah!


Kemain Bella marah meh sini kak juju nak nasihat sikit...

Kisah si bella ni dah viral satu Malaysia, "....secara logiknya produk slimming mana tak panas, memang tak panas, inilah produk Melayu, I dah buat report polis!"...katanya Bella...hmmm apa nak dikata dah, baru pakai sekali bising dah siap report polis bagai wehh mention cakap tak panas hahahhaa...

Adik Bella, memang produk kurus bella ni tak panas, speacial edition tau izeara xtravaganza ni. Kalau panas agak-agak rasa selesa tak nak buat kerja lain, badan rasa melekit dan panas semacam, surelah rasa macam rasa tak selesa. Ni produk kurus bella ni dok buat kerja diam-diam, dok cuci lemak bella diam-diam, so kasi masalah lah nak tunjuk produk ni beri kesan secara diam-diam....ni kutuk baru pakai sekali haishhh...


Akhirnya minta maaf...

Meh nak habaq...
Malaysia kan panas, cuaca lembab kadang-kadang cuaca panas so mana selesa nak pakai panas-panas, dengan keadaan nak pergi kerja lagi..So company ni bijak lah sebenarnya keluarkan produk yg baik untuk pengguna tau Bella...haa bila kak juju bersuara hehe

Mujur baru-baru ni julia perasan, tindakan Bella mintak maaf kepada semua rakyat malaysia terutamanya pada owner produk serum kurus Izeara Xtravaganza, kak juju rasa ini tindakan yang tepat & berani.. Bella sanggup akui kesilapannya yang jadi viral sehingga timbulkan kemarahan rakyat 1Malaysia tau sebab kutukan kepada produk Melayu...



Abam Rani Kulup pun marah pada tindakan kurang cerdik Bella hahaha

Terkejut bila selidik...
Bila julia sendiri selidik dan google dan terus semak direct ke instagram produk serum kurus IzearaXtravaganza ni ramai je pengguna yang berpuas hati dengan produk kurus ni tau...So julia dapat simpulkan di sini bahawa produk ini sebenarnya di salah anggap oleh Bella dan produk ini siap ada mention Pelanggan mereka akan merasai seperti rawatan perlangsingan bernilai ribuan ringgit selepas menggunakan serum kurus Izeara Xtravaganza ni....lihat bukti terang dan nyata tau!

Apa Kelebihan Serum Izeara Xtravaganza...
  1. Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK! 
  2. Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C
  3. Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit.
  4. Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni. 
  5. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari 
  6. Lemak lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!

Owner beri penjelasan lanjut....

Testimonial Serum Izeara Xtravaganza...
Hasil semak dalam IG IzearaXtravaganza banyak sungguh testimonial pelanggan yang menggunakan produk ni tau... so Bella kena sabar, kena banyak moral support dan motivasi, mana tahu berkat kesabaran Bella dapat jadi macam diorang kat bawah tau.





Wauuuuuuu kagum tengok efek sebelum selepas ni...





Wangi & Tak Panas, itulah bijaknya !!! 
Yang paling penting ialah keberkesanan kan? Kalau Bella dan mohon maaf dan anda sendiri tak cuba, anda memang rugi sangat! Sebab selesa dan mudah dipakai ke mana sahaja tanpa perlu berpanasan, diam-diam lemak cair wauu!

Butiran lanjut boleh layari web rasmi Izeara Xtravaganza dan hubungi untuk tempahan, rasa panas pulak kalau tak order, jom nak dekat raya ni bila lagi !

No tel : +6013‑777 3617

20 comments:

  1. Haha... Nak cari publisiti murahan je adik Bella ni... Mcm lawak je pulak...

    ReplyDelete
  2. Semoga bella kurus la lepas ni ehhh...hihi

    ReplyDelete
  3. Kak Nina pun tak sabar nak try serum ni masa pantang bersalin nanti

    ReplyDelete
  4. wah. nak hilangkan buncit ni. huhuu

    ReplyDelete
  5. dkna duk tunggu bella buat satu lagi video dia selepas kurus pakai izaera ni

    ReplyDelete
  6. sabo je lar dgn bella.
    nasib dia dh mntak maaf.
    kredit untk dia.
    promosi free je dr izeara

    ReplyDelete
  7. Tak sabar tunggu Bella kurus.. xkan beli dah xpakao bagi habis kan..chaiyokkkk

    ReplyDelete
  8. Tak sabar tunggu Bella kurus.. xkan beli dah xpakao bagi habis kan..chaiyokkkk

    ReplyDelete
  9. baguslah tak panas...sapa nak pakai panas2 kan..

    ReplyDelete
  10. sabar jela Bella. ( eh sapa bella ? Ada viral eh? )

    ReplyDelete
  11. ending dgn baik,so pengajarannya jgn cepat melatah.
    hahha

    ReplyDelete
  12. krim kalau panas2 akan buat saya susah tido.. :(

    ReplyDelete
  13. Bella oh Bella.. Kenapa macam tu?? Apa-apa pun, Bella dah minta maaf.. Suport produk Izeara Xtravaganza ni..

    ReplyDelete
  14. Memang berkesan bila tengok testimoni tu :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com