Izeara Xtravaganza Rahsia Nana Gegarvaganza Semakin Kurus! | Julia Johari
Booking.com

Izeara Xtravaganza Rahsia Nana Gegarvaganza Semakin Kurus!






Dah lama julia perhatikan penyanyi Siti Nordiana yang lebih dikenali dengan panggilan Nana Gegarvaganza, alaa takkan tak kenal, penyanyi suara lunak merdu tu yang sewaktu dulu selalu duet nyanyi dengan arwah acik spin tu kan. Haa ingat kan, kagum tengok rupa paras dia dalam instagram milik beliau. Yelah semua pakaian muslimah dia tampak sangat manis dan selesa mata memandang.

Terdetik dalam hati, apa yang membuatkan Nana Gegarvaganza boleh maintain KURUS?

Rahsia Nana Gegarvaganza Maintainkan Berat badan yg ramai x tahu !
Terus terdetik nak cungkil rahsia artis ni, diet ke, pi salon bentuk badan ke kan, rupa-rupanya baru-baru ini julia masa scroll kat ig dia ternampak dia cakap kat bawah, mai baca sat terkejut julia tau, ini rupanya rahsia nana selama ini huh!


Ohhhhhhh, Nana Gegarvaganza guna Izeara Xtravaganza rupanya, perghhhh hebat betul dia rajin jaga badan tau. Semua wanita teringin nak maintain berat badan, kadang-kadang dah maintain diet pun tetap berat tak turun. Faktor malas bersenam dan kekangan waktu bekerja pun jadi satu alasan kukuh, so julia dah scroll info-info Izeara Xtravaganza dalam web page official tau. Boleh baca kat bawah, terperanjat bila tau kesannya:

Kenapa Izeara Xtravaganza Menjadi Pilihan Ramai?
  1. Serum kurus yang pertama di pasaran yang TAK PANAS, TAK MELEKIT 100% dengan harga MAMPU MILIK!
  2. Serum kurus yang pertama di Asia yang ada Cafeisilane C - Bahan paling pantas mencairkan lemak dibawah lapisan kulit anda.
  3. Lemak akan tertanggal dalam masa 48 jam (hilang 6 inch dalam masa 48 jam)
  4. Melawaskan pembuangan air besar selepas 1 jam menggunakan 6 INCH XTRAVAGANZA
Kebaikan Izeara Xtravaganza Bakal Menghilangkan...
  1. 6 inch selepas 48 jam sapu serum Izeara Xtravaganza
  2. Mengurangkan strechmark baru, lama selepas 7 hari ibu bersalin dengan Izeara Xtravaganza
  3. Lemak-lemak tepu lagi degil bakal disingkirkan dengan pantas.
Inilah bukti gambar-gambar nana maintain kurus dengan Izeara Xtravaganza!
Memang tak puas mata memandang la...



Pengedar Izeara Xtravaganza tak cukup tangan nak pos laju pesanan pelanggan tau, fuh hangat betul Izeara Xtravaganza ni


Bukan setakat Nana je guna serum Izeara Xtravaganza, rupanya ramai artis dan pelanggan-pelanggan Izeara Xtravaganza beri testimonial mengkagumkan dengan hasil yang cukup berkesan!

Izeara Xtravaganza Memang Superb!!! 

95% daripada pengguna sangat berpuas hati dengan hasilnya. Pinggang semakin ramping & tiada lagi Iemak yang berlebihan.


Dulu bukan main susah saya nak hapuskan masalah Iemak degil pada perut, peha & bawah leher. Macam-maca produk saya dah cuba tapi tak tahan sebab panas. Masa mula-mula cuba izeara ni saya was-was jugak sebab takut panas. Tapi lepas pakai baru saya tau yang izeara xtravaganza ni memang lain dari yang lain.
- Aishah Ismail

.

Itu luahan salah seorang pelanggan yang julia baca selepas mencuba produk Izeara Xtravaganza ni. Seronok dengar beliau cakap ada perubahan lepas beberapa hari gunakan produk ni. 


Izeara Xtravaganza ni 15x ganda lebih cepat dan pantas daripada izeara white slim



Wangi & Tak Panas !!! 
Yang paling penting ialah keberkesanan kan? Kalau anda tak cuba, anda memang rugi sangat!

Butiran lanjut boleh layari web rasmi Izeara Xtravaganza dan hubungi untuk tempahan, rasa panas pulak kalau tak order, jom nak dekat raya ni bila lagi !



No tel : +6013‑777 3617

15 comments:

  1. Macam best jer....!!
    Macam nak beli buat pakai masa pantang bersalin nanti... Thanks Juju

    ReplyDelete
  2. Bpe harga beb? Btw Nana ni mmg failed bab fesyen

    ReplyDelete
  3. wee . . lyssa pernah beli produk dr izeara ni .. tapi before ni izeara slim white ..
    nanti try plak lah xtravaganza nih . huk huk

    ReplyDelete
  4. wah.. nak slim kat perut ni ha. huuu

    ReplyDelete
  5. bagus izeara xtravaganza ni.. nak tru jugak la...

    ReplyDelete
  6. Serum kurus ! ...wah pcl alergy dgn serum..haha pantang dengar nak beli selalu.. habaq mai sini berapa harga? xpa nt saya pm no tu lah senang..tq Juju.

    ReplyDelete
  7. Wah wah wah patutla nana selim melim. Ini rahsianya.

    ReplyDelete
  8. ok bamhoq da decide nak beli produk.. pasni bamhoq slim la... lagi ramai la aweks ushar abam... lalalalalla

    ReplyDelete
  9. Kurang percayalah dgn produk yg sapu sapu ni JJ.....rasanya perlu exercise dan diet jugak. Maklumlah body mak lemak dah kematu hihi...

    ReplyDelete
  10. Benda tu boleh dapt kt mane ye? And berape harga? Semua kawan saya mengejek saye gemuk... semua kwan karib saya pon semua kurus2 belaka... terasa malu bile jumpa kawan musuh.. selalu sangat panggil saya dengan perkataan 'gemuk'.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada nombor telefon dealer di atas...boleh hubungi dan wassap

      Delete
  12. Izeara Xtragavanza ni sapu kt perut or tempat yg banyak lemak?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com