Dating la apa lagi... | Julia Johari
Booking.com

Dating la apa lagi...


Amboiii tengok gambaq tu, dating kaaa...makanan macam lautan, larat ka tu nak habiskan hahahaha....alahhh korang ni bukan selalu dapat dating dengan orang yang halal, sekali sekala dating berdua cam ni,syok juga ye hahahhaa. Meat ball ikea tu memang tak boleh lawan dengan meat ball kat pasaran tu...dah rasa yang kat luar semua tak sedap...sory to say lah Ikea is the best...kenyang tau, murah pun murah...tak ada lah harga mencekik darah ye dok...

ehhhhhhhh korang tak percaya kan kami dating?
ni diaaaaa hulubalang sedara mara ipar duai sebelah suami...julia belanja diorang makan kat sini sebab diorang cakap tak pernah datang ikea...so why not belanja sekali sekala kan...rezeki Allah bagi lebih kongsi sama-sama ye dok...mana tau Allah gandakan lagi...aminnn
Abam Qi kalau dah jumpa sepupu dia memang tak ada makna lah nak dengar apa umi dia cakap suh pandang kamera hahahha



Syok tengok diorang makan...alhamdulilah


Lapaq balik haishhhh

12 comments:

  1. bestttt makan ramai²...jarang dh nk pi ikea...xde idea nk beli apa kt sana...huhu

    ReplyDelete
  2. mak aihh terkejut jugak kalau semua tu Juju je makan. yummy, paling suka kek dia.

    ReplyDelete
  3. amboiiii menggoda sangat nie..harus nak kene cari jugak !

    ReplyDelete
  4. Julia ni saja tau. Tengok meatball auwwww. Sabtu ni awla pagi terjah ikea.

    ReplyDelete
  5. tu diaa, teruih jadi lapaq na..

    ReplyDelete
  6. Penuh meja, sekali sekala makan2 dengan keluarga macam ni bestkan :D

    ReplyDelete
  7. ikea mana ni.. jue pergi ikea cheras sabtu ritu tp pagi2 buta laa.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. Alaaa... kakak tengok makanan yg terhidang banyak tu dah dpt agak mesti ada org lain yg ikut dijamu:)
    Betul pun. Kongsi ramai-ramai baru best kalau tak penuh meja mana nak sumbat.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com