Tersangkut, Terpaut, Terus Beli ! | Julia Johari
Booking.com

Tersangkut, Terpaut, Terus Beli !

Aduyai nak update hari ni super bz sangat kerja,
mencelah jap update tepek gambar anak siapa lagi si Abang Qaiser ilman lah...
umur tak lama lagi nak 4 tahun, suka sangat bergaya,
kali ini KASUT.

Haa saje masuk kedai Bata dekat Sunway Piramid,
aku ternampak kasut Volatile Batman v Superman lawa sungguh,
bentuk boot cut, size Qi 30 just nice try yang display tu kena plak size dia,
harga dalam RM49 je okeylah kasi reward sempena umi dapat kenaikan gaji ye dok...

Dia baru baik demam, lama gak lah demam dia mau kat seminggu nak baik, sian kan tu yang upah beli benda yang dia nak pakai, bukan selalu memandangkan aku ni jenis kedekut bab nak beli barang mahal2 ni hehehe...so pakailah sampai lenjan kasut tu cukup-cukup ye Qi.

Tahun depan baru beli lagi hahahhaha okey nak balik keje, bye!


5 comments:

  1. Selalunya mak2 lebih excited beli brg anak kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. kasut tali ke...rajinnye nk mengikat..huhu~

    ReplyDelete
  3. Ololo comeynya kaki kecikk dia tu. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Salam, hahaha comelnyeee kaki dia pakai kasut tu..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com