Tappers Kawan Belanja ! | Julia Johari
Booking.com

Tappers Kawan Belanja !

Sharifah, Siti Zubaidah, dan Syahila 3 sahabat paling disayangi....mmmuah!

Hoooyehhh! Adik sharifah kita orang ni nak belanja makan tau, dia cakap ikhlas kat mana-mana restoren cakap je kat mana dalam Quill Mall KL dia nak belanja, kakak 3 orang ni punya lah eksaited campur malu-malu alam sebab adik tecik nak belanja wakakakakkaka!

Diorang ni semua kawan sepejabat julia, kira rapat lah, kalau gado mulut, cakap kasar-kasar jenis tak pernah nak simpan dalam hati, hehhehe tu sebab aku suka kawan dengan diorang ni jenis tak pilih bulu, jenis boleh bertolak ansur dan tak buat arahan suka-suka hati kau nak arah orang, padahal satu skim jawatan je pun...

Adik sharifah nak meraikan sempena kami dapat rezeki ritu, naik gaji sikit dari biasa masing2, tu yang memasing seronok siap sujud syukur, alhamdulilah rezeki plak adik syarifah pakai skirt biru tu kabor ke kami nak belanja, apa lagi meluncur lajulah kereta hakak ko si julia tu hahahhaha :p


Aku tak pernah makan kat Tappers, banyak kali tengok dekat Times Square tapi tak berdetik nak cuba makan kat situ, ke sebab tggu sapa2 nak belanja hahahhahhaha ni kalau kawan2 aku baca ni naya kena gigit hidup2 kehkehkeh. 

Menu tu lah semua kami order, punyalah LAMA nak pilih order tau tak sebab nak pilih paling murah, yelah kesian kat sharifah, dah la nak belanja ramai, sharifah cakap order je kak, kita pakai kad je hahahahha lajuuuuuu terus order SET 7 tau julia le tu heeeeee


Kemain memasing khusyuk oiii makan, berselera! Nak jadikan cerita, setiap hidangan ni kami semua rasa, siap bertukar-tukar pinggan yang besar gedabak tau, aku suka white plate dia besar betul puas rasa makan. 

Chicken Schnitzel RM16.90
Ini menu julia pilih, gila banyak portion dia, jadi gila aku nak habiskan, mujur ada 3 orang depan aku, aku paksa diorang makan hahahhahahha ala ni macam chicken chop bestt ooo

Lasagna
Hooyehhh, syahila pilih lasagna ni mmg awesome, bestt ooo rasa cheese dan daging dalam tu mewah sangat...



Chicken Parmigiana
RM15.90
Siti Zubaidah dengan Sharifah pilih menu sama, menu terbaru di Tappers...whoaaaaaaaaa ini pun sedap, ayam dengan cheese tu wowwwwww sedap lah susah nak cerita sampai menu ni hahahha kenyang!

Kalau pilih set ni dapat air FREE...tak leh refill lah sekali je tau

Tengok meja sebelah ni cantik kan, dah reserved dah tu nampak!
Nanti aku nak call reserved meja sebelah ni makan dengan suami plak bila lagi kan nak feeling romantik hahhahahahha phuiii!


Full sudah, memboyot perut ke depan masing2 hahhahaha, terima kasih adik sharifah belanja hakak hakak ko ni, semoga murah rezeki lagi, tunggu julia plak belanja korang tau tapi kena tunggu lala habis cuti bersalin ye, sekarang kumpul duit dulu hahhahaha bye!

6 comments:

  1. Feveret chicken parmigiana tu. Hehehe. Wahh seronok lah ada orang belanjaa!

    ReplyDelete
  2. tempat dia cantik sungguh..harga makanan dia okla..still affordable..

    ReplyDelete
  3. Memang best makan kat sini.. Tapi kat sini la start Ada peristiwa ena fobia makan cabonara dah.. Salah diri sendiri.. Mintak cabonara, mintak minuman bersusu.. Sekali g jogging lepas makan kt sini, muntah banyak kali... Kah! Padan muka diri

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com