ZALORA REWARDS Rezeki Happy New Year 2016 | Julia Johari
Booking.com

ZALORA REWARDS Rezeki Happy New Year 2016























Hai korang, sihat? Harap sihat hendaknya, ni julia nak kongsi berita gembira, dalam awal tahun ni syukur Zalora bagi 3 voucher untuk di tebus. Semua hasil dari berblogging tau. Paling best siapa tak kenal Zalora kan, port orang pompuan bershopping online hoyeeeeeeehhhhh

3 voucher zalora berjumlah RM165
Nak beli apa ni weh bagi idea plisssss fuhhhhhhhh  

13 comments:

  1. kihkihkih jenuh rambang mata.. kalau husna, husna suka pilih harga kecik tapi kuantiti banyak..:D

    ReplyDelete
  2. Wah... bestnya... rezeki tu.. happy shopping sis...

    ReplyDelete
  3. wahhh best nyerrr tahniahhh alhamdulillah dik ju!!

    ReplyDelete
  4. ohh ida dapat jugak. dah selamat beli handbeg ! HAHHAHHAHHA

    ReplyDelete
  5. Best tu nk shopping dpt byk voucher gitu

    ReplyDelete
  6. wah tahniah kak...best la shopping tu :)

    ReplyDelete
  7. Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
    Dah beli satu kemeja, style gila.

    "Sharing Is Caring."

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com