Silent Reader "Terima Kasih Review Harga Bajet Tapi Ada Standard" | Julia Johari
Booking.com

Silent Reader "Terima Kasih Review Harga Bajet Tapi Ada Standard"


Silent Reader, terima kasih. Terima kasih kerana beri julia semangat untuk terus berkongsi pengalaman, tiada langsung kamus menunjuk-nunjuk, coretan di blog semuanya hasil dari perkongsian dari secebis pengalaman, rugi tak berkongsi kerana kita bukan hidup tunggal dalam dunia ini. 

Kata silent reader yang merupakan suri rumah, "yang penting maintain update blog hari-hari". Heheheh seronok julia baca, luahan dan komen ikhlas yang julia tak pinta, tapi Allah detikkan hati empunya tuan badan hadir beri komen sebegini, lihat julia tak bersendiri tau cakap sorang-sorang, korang ada ramai rupanya jejaki julia selalu...terharunyaaaaa...kalau ada depan ni yang perempuan nak je ucap terima kasih sambil bersalaman...


Kawan nyata lebih mudah hilang dipandangan...menampakkan diri apabila timbul isu dan keseronokkan...semakin hari semakin hilang...yang kekal mereka yang selalu menampakkan diri di ruangan komen dan silent reader....itu sebab aku banyak sibukkan diri dengan agenda keluarga 100%...tak dinafikan aku puas sebegini...kerana kawan itu hanya bersifat tidak kekal....yang kekal adalah keluarga.

Kepada anda yang selama ini jadi silent reader julia, jangan segan silu pm di FB secara tiba-tiba macam diatas, walaupun julia tak mengenali anda diluar sana, ketahuilah tanpa sokongan kalian tak mungkin julia dapat bertahan sehingga akhir ini. Kalian terlalu sangat dekat disini dan mengetahui setiap inci penceritaan ku dari awal sehingga akhir.

Terima kasih!
Saya suka setiap komen membina anda semua. Mmmuahhh!

Travelogue: http://www.juliajohari.com/2015/01/travelogue.html

16 comments:

  1. Ye btul..sharing is caring..apa yg kira share bole di guna pakai oleh readers yg Google tentang sesuatu kn..org yg pk kita nk show off tu mmg silap la..kita share info utk sama2 smp kan pd yg blum tahu tenang sesuatu kn..kipidap juju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak tisya, selalu win dgn komen pertama...lebiuuu akak

      Delete
  2. yong pun suka baca blog akk tmbh2 part travel n hotel tu..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yong...lagi pembakar semangat nak mengarang entry seterusnya ni... :D

      Delete
  3. Replies
    1. alia, terima kasih....new reader dan saya dah follow blog comel alia...teringin nak cuba resepi u tadi hehe

      Delete
  4. Selalu gak singgah sini.. keep on writing...

    ReplyDelete
  5. kenal julia melalui carian google untuk travel dna hotel. terus angkut kat blog ni

    ReplyDelete
  6. Seronok kan dapat komen camni ju..terasa dihargai..teruskan berblogging ya ju..

    ReplyDelete
  7. Seronok kan dapat komen camni ju..terasa dihargai..teruskan berblogging ya ju..

    ReplyDelete
  8. wahh...baguslah ada camtu kan..rasa best je berblog ni..huuhu

    ReplyDelete
  9. Hi Kak Julia. Ramai yang silent reader. Walaupun kadang2 di setiap post x de org komen huhuhu. Tu la semangat untuk terus berblogging.

    ReplyDelete
  10. silent reader julia jugak..hihiihihi..dah lama tak komen2..tapi tak miss baca setiap entry julia..

    ReplyDelete
  11. Nanie always support kak jue even jarang tgglkan komen.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com