Baju Menyusu Stylo & Selesa dari Milkwithlove | Julia Johari
Booking.com

Baju Menyusu Stylo & Selesa dari Milkwithlove




Ibu menyusu di tempat awam? Tak salah menyusukan bayi di tempat awam, sekarang ini banyak dah shopping mall menyediakan satu tempat khas untuk ibu menyusukan bayi mereka. Tuntutan fesyen sekarang lebih banyak menawarkan blouse dan dress menyusu yang lebih fashionable dan produktif. Lebih ringkas, lebih mudah digayakan dan ajaibnya hanya baju yang kita pakai boleh bertukar sebagai dress menyusu dalam sekelip mata tanya perlu bawa apa-apa peralatan lebih seperti kaedah lama macam kain pocho ibu menyusu.


Milk With Love Online Shop
Julia dapati online shop ni banyak menyediakan baju-baju yang terdiri daripada pelbagai pilihan blouse, kaftan dan dress yang sangat cantik. Julia sendiri pun tak terfikir pereka baju nursing ini boleh mereka cardigan menyusu yang sungguh eksklusif dan boleh digayakan dalam apa jua majlis sekalipun.

Contoh gambar diatas, Nursing Kaftan berwarna biru itu terdapat HIDDEN ZIP di tengah dada dan mempunyai 5 koleksi warna yang menarik boleh dipilih. Julia memang suka kaftan, kaftan yang ada dijual dipasaran hanya ada butang di leher je, tapi kaftan menyusu ni ada zip ditengah, lagi senang dan memudahkan ibu-ibu nak menyusukan anak bila-bila masa.

Pilihan Jenis Fesyen Milk With Love
  1. Nursing dress
  2. Nursing tops
  3. Nursing kaftan
  4. CardiLatch
  5. Baby carrier

Nursing dress



Nursing tops




CardiLatch
CardiLatch






Kelebihan CardiLatch 

Dah ramai ibu-ibu bertukar dari Nursing Cover yang macam apron tuh kepada CardiLatch yang stylo ni.

Kenapa yer?



✔ SANGAT SEJUK DAN LEMBUT - Material Cotton Stretchable yg sesuai untuk kulit baby yang sensitif. Confirm baby selesa sgt 
menyusu!

✔ 1 SIZE MUAT UNTUK SEMUA - Dari size xs ke xxl. Tak perlu takut ketatla, kecikla.

✔ BUTANG BOLEH LARAS - Mudah untuk disemadkan di bahu ketika menyusu dgn sebelah tangan je. Dari baby kecik sampai besar 
boleh guna.

✔ PEMENANG BEST NURSING WEAR AWARD 2015 - atas design yang sangat PRAKTIKAL dalam membantu ibu untuk MENYUSU di mana saja, pada bila-bila masa

✔ AURAT TERPELIHARA - Memelihara AURAT DEPAN dan BELAKANG sepenuhnya ketika menyusu bayi. Tiada lagi free show PINGGANG 
terdedah ketika menyusu. 

✔ TANGAN BEBAS BERGERAK KETIKA MENYUSU - Nak minum air sambil menyusu pun senang. Boleh multitasking gitu.

✔ SELESA UNTUK BAYI - Bayi yang BENCIKAN Nursing Cover biasa sangat suka CardiLatch. Senang mommy nak travel lepas ni.

✔ BOLEH DIPAKAI KETIKA HAMIL, MENYUSU DAN JUGA TIDAK MENYUSU - Tak membazir. Jimat banyak ni!

✔ DESIGN DAN WARNA TRENDY - Tidak kelihatan seperti memakai APRON. Takde siapa yg tahu mommy sedang MENYUSU atau 
PAM di tempat awam

✔ VERSITILE - Boleh pakai dengan apa saja walau TANPA memakai BAJU MENYUSU. Pakai T-shirt pun boleh selak menyusu. 

✔ DESIGN DIPATENTKAN - Copyright milik #milkwithlove sepenuhnya diilhamkan untuk memberikan coverage menyeluruh ketika penyusuan 


Testimonial MilkWithLove





Paling best tak payah serika baju-baju ni, basuh, keringkan terus bergaya hoooyehhhhhhhh. Paling mudah untuk ibu-ibu yang senantiasa sibuk tak kira masa, nak kerjalah, nak beli barang dapurlah, nak ke event lah time tu anak nak menyusu terus boleh transform jadi baju nursing. Terbaik.


Kini korang boleh tampil cantik dan anggun sebelum dan selepas menyusu dengan blouse dan dress menyusu dari milkwithlove. Nak beli sila ke website yang julia lampirkan dibawah.



Ig: milkwithlove_nursingwear

8 comments:

  1. mmg senang skarang utk ibu2 yg menyusu ank sbb ada blouse & dress yg direka khas mcm ni kn

    ReplyDelete
  2. Ibu boleh menyusu dan melawa..hehhe

    ReplyDelete
  3. Cantik sangattt! Ena tengok rasa nak beli satu.. wahhh

    ReplyDelete
  4. Banyak sold out..huhu..laku betul lahhh.. no wonder laaa..design nyaaa cantik2..kena sambar selai 2 ni..

    ReplyDelete
  5. bgus la... menyusu pon bole bergaya lagi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com