Big Bos Merangkap CEO Cilik | Julia Johari
Booking.com

Big Bos Merangkap CEO Cilik

Oh hai korang, 
Acaner weekend ritu best tak? Korang pi mana?
Kalau tak ke mana dok umah je mesti ada aktiviti kan.
Siapa yang follow ig dan fb julia mesti tau mana ju pi cuti lepas...

Tak rancang pun tetiba je ehhhh bercuti kahkahkah
Pantang keluar rumah ada jeeee port tetiba muncul..
Next entry aku citer detail.



Ni haa gambar fresh pagi ni di sent oleh suami kat pejabat dia...
Kemain bos kecik ni duk atas meja pandang PC tu, 
Perasan kan tu gambar moyang Qi, masih ada lagi tau kat Kg Balok Kuantan
Tapi tak kuat dah, baring je atas katil, boleh bercakap cuma tak sekuat boleh jalan sangat

Ni cicit Haji Kadir, setiap hari ada je story dia macam-macam,
Malam tadi, tengah syok main game kt hp, dia cakap
NAK KAHWIN, NAK KAHWIN, NAK KAHWIN (ulang berpuluh kali)
Julia tanya lah nak kahwin? hahahhaha sebab apa Qaiser ilman nak kahwin?

Nak raya, nak raya lah Umi...
Kahkahkahkahkahkahkah ketawa pecah perut aku hahahha
Baru 3 tahun lebih nak kahwin, dia faham tak kahwin tu apa sebenarnya...
Aku rasa dia tak tau...agaknya dia ingat orang kahwin pakai baju cantik-cantik tu kan macam masa beraya hahhahahhahaa 

Adoyaiiii anak bujang den ni, makin hari ada je story lucu kat umi...
Malam tadi jugak julia serika baju kerja...dia datang dekat, so macam biasa umi dia jenis tak boleh tengok anak tak buat kerja, bagi kerja...

ABCDEFG...(nyanyi lengok2)
Qaiser pun ikut umi nyanyiiiii siap joget nyanyi ABC hahahha...
Pastu julia nak test lah IQ nyanyi ABC...

ABCD....lepas D apa...
Tau dia jawab apa?

Itulah ceritanya umi.

dengggggggggg! otak aku automatik rasa nak terkeluar dari landasan hahahhahahahhahahhahahha plisss Qaiser ilman jangan jadi pak lawak sangat adoyaiiiiiiiiiiiiiii hahhaha

Bertabahlah cikgu tadika tahun depan ye...anak ni dia fikir jauh ke depan sangat hahhaa.

Ada je keje dia kaco walid ye keje, badan dok atas meja cop kertas, ko mampu? hahahha asal ko bahagia ye dik 

Sampai awal rini, 630 pagi dah sampai, gila sikit keluar awal subuh di opis je, jalan semakin sesak,tak tahan la kaki asyik tekan break je, so deal dengan suami dia plak hantar Qi time free ke pengasuh sekali sekala...hari ini ada dewan bersidang untuk 2 hari. Isu TPPA, update dalam akhbar ye...

8 comments:

  1. Pandaimya Qi, comel anak boss, tu la tengok JJ ke sana ke mari dengan Qi tetap maintain vogue :)

    ReplyDelete
  2. Hihi... logik akal budak betul juga sebab biasa kalau ada majlis kahwin org pakai cantik-cantik macam raya
    Bijak dah Qi ni.

    ReplyDelete
  3. bdk2 mmg suka sebut KAWIN...cpt la dpt menantu tu juju hehe...mmg kena kuar awal..kalo tk, jenuh la jammed..akak nasibaik ada DUKE cuma kena kuarkn duit lebih skit la sbb lalu tol yg dh makin naik rege kn...huhu

    ReplyDelete
  4. Pakai baju cantik ingat nak kawin ye Qi hihihi
    Pastu cakap nak raya..
    Betul dah tu.. bila raya pakai baju cantik2 juga..
    Cerdik sungguh Qi ni..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com