INTEEMOR JAMU MODEN Rahsia Kecantikan Luaran dan Dalaman Wanita | Julia Johari
Booking.com

INTEEMOR JAMU MODEN Rahsia Kecantikan Luaran dan Dalaman Wanita


Hampir 1 bulan lebih sudah julia amalkan Inteemor keluaran dari Ephyra. Ramai tanya Inteemor itu apa? Yelah lately ni kerap julia repost tentang Inteemor harus lah ramai wanita diluar sana tertanya-tanya kan. Termasuk suami julia sendiri dok tanya botol minuman apa si Inteemor tu hahahaha, jawapan julia, itu ibu segala rahsia wanita tau, dari sekecil-kecil masalah sehingga sebesar masalah seperti keputihan boleh di atasi dengan pengalaman rutin bersama jamu moden ni, tak percaya???? Lepas baca review dibawah tak kira lelaki atau wanita pasti rasa sesuatu....aku harus beli untuk diri sendiri atau beli untuk isteri hahaha

Jamu Moden Haruslah Inteemor !

Nak tau Inteemor? 16 khasiat herbal terpilih antaranya Dong Qui, Akar Serapat, Kacip Fatimah amboiiii kalau sebut kacip fatimah ni cerah mata hehe herba paling sinonim dengan wanita tau, pastu ada madu, acai berry ehh banyak lagi tu sebab ada 16 herbal dalam satu botol Inteemor. Tak sangka ke semua rangkaian utama dalam kandungan Inteemor ini adalah bahan natural yang sangat di ingini oleh tubuh badan setiap wanita, ajaib!


Fungsi Inteemor ni yang paling utama adalah melindungi sekitar faraj, rahim dan otot peranakan wanita. Lagi-lagi yang ada masalah keputihan teruk, period tak teratur sekejap okey sekejap banyak sampai ber pad pad tukar pun tak habis lagi period, uiii jangan main-main. Ramai sangat yang dok amal ubat doktor tu, bukan kata tak bagus, tapi untuk jangka masa panjang we must back to NATURAL BASIC, kena ! Kalau tak susah, lagi-lagi orang perempuan ni kena jaga bahagian tu tak kira anak dara atau mak dara sekali pun termasuk nenek dara dan moyang, harusssssss jaga untuk masa depan hehehe.

Inteemor: Pengalaman Julia Johari
Kes 1: Faraj berbau dan Gatal
Pengalaman julia sendiri, pertama kali bau dan rasa, agak musykil almaklumlah pertama kali kan, nak makan madu pun teragak-agak inikan pula bermacam-macam herbal satu botol mau tak fikir pahit hehe. Ehhhhhh bila dah rasa 2 sudu, haa 2 sudu untuk umur 30 tahun ke atas ye kawan-kawan, bila dah rasa pejam mata tau, wowwwwwww sedapnya ! Langsung tak rasa pahit, rasa sedap bila disimpan dalam peti ais tu weh. Period julia memang okey dan tepat pada masanya, cuma masalah julia kekadang bau dikawasan alat sulit tu laaaa yang menyampah sangat. Bukan waktu period pun kekadang bau tu masyaAllah rasa nak tukar seluar dalam. Memang lah pakai pantyliner, tapi sampai bila nak bergantung dengan yang itu je kan, malu lah segan pun ada. Kerja long hours memungkinkan julia banyak buat kerja mengadap komputer je, so kawasan tersebut membiak bau lah kan.

Sejak amal dalam seminggu Inteemor ni, kawasan alat sulit kurang berbau korang ! Feeling good sangat kerja sampai tengah malam pun rasa selesa, dan tak gatal. Kalau tak bukan setakat bau, gatal di sekitar kawasan alat sulit tu lagi parah, mengaru lah ko balik rumah hahahahahhaha macam-macam perangai weh. But now nak senyum lepas sebulan lebih amal semua tu dah berkurang hari demi hari. Barulah nak tampil yakin setiap hari sebab 2 tanda tak best tu semakin kurang. Wewwwiiiittttttttt !

Kes 2: Pembuangan tidak lawas
Julia selalu hadapi masalah duduk dalam bilik air lama kalau nak membuang hajat besar hahahhaha, lagi-lagi kalau time stress datang fuhhh kemain sembelit plak mai teruk, kadang-kadang tu 3 hari baru buang hajat besar, hehehe.

Bila tak jadi rutin membuang, badan rasa semacam, cepat lemau dan rasa mengantuk je, tapi pertama kali minum keesokkan harinya haaaaaaaaaaa, 2 kali membuang siang dan petang, wauuuu tak ada pula rasa sakit perut dan memulas. Bila nak kencing tu kan kadang-kadang ia datang secara pakej, tetiba je membuang terus, so tak rasa macam susah nak membuang, mudah sungguh !

Terperanjat jugalah sebab dulu lama nak membuang, sekarang dah lama-lama amal rasa syok plak nak membuang hahahhahahha best weh lawas betul rasa perut, tak ada lah rasa macam perut membesor je kan.

Kes 3: Bersama (Hubungan Intim)
Haaa wajib baca untuk yang dah berkahwin, akan berkahwin, ala anak dara nak baca pun boleh, bukan ada 18xx sangat hahahah. Korang tau, kalau hubungan korang hambar je ada sesuatu tak korang terfikir? Orang cakap amalkan kacip fatimah lah, makan manjakani lah, makan madu lah, makan habbatussauda lah ehhhhhhhhhh banyak ye korang kena makan, asing-asing plak tu, memula memang lah rajin peh tuuuuuuu kelaut dah manjakani dengan kacip sekali hahaha sungguh ni aku bagi tau aku tak serajin itu weh.

Dalam inteemor semua ada yang tercatat diatas, kalau badan jenis kuat sangat banyak angin, huhh nak kentut pun susah, haa minum inteemor rajin plak aku kentut hahaha badan tak rasa sengal macam dulu, kalau dulu rasa malas nak ehem ehemmm...sekarang laki ko tak ada 2 ke 3 hari ko rasa nak terkam hahahhahahhahhaha nakal sangat Inteemor ni awww !

Khasiatnya Inteemor !


Julia bawa ke mana sahaja tau inteemor ni kalau travel dan outstation, simpan dalam poket dashboard kereta tapi jangan parking tengah panas tau


Di Pejabat of course kadang-kadang julia bawa letak dalam peti ais opis je senang, kadang-kadang kat rumah boleh terlupa nak ambil so beli lagi 1 letak opis hehehe.


Cara pengambilan mudah sangat, lihat umur anda ye, macam julia 30 tahun ke atas so wajib 2 sudu sehari tau. GUNA SUDU PLASTIK dan simpan dalam peti sejuk selepas pertama kali ambil.



Gambar FRESH pagi ini julia snap tau, macam nilah setiap pagi julia amalkan inteemor, rasa seronok sangat dan macam rasa konfiden je bila dalam kita rasa mulai tunjuk perubahan positif. Tak syok tinggal inteemor, dah jadi amalan.

Penting !
Kalau nak beli inteemor pastikan beli dengan pengedar sah Ephyra, pastikan ada cop hologram ni tau, kalau tak ada jangan beli, bukan nak takutkan korang, almaklumlah ramai sangat tanya macam mana nak tau ori ke tak kan. Take note ya !


Testimonial Pengguna
Saban hari julia tengok makin banyak testimonial baru di page ephyra, ini antara pelanggan julia sendiri iaitu Cik illa yang baru sahaja beli Inteemor, MASALAH KEPUTIHAN !

Keputusan selepas 2 minggu...
Seronok bila dapat bantu wanita lain, rasa macam bantu diri sendiri...syukur Inteemor memang mujarab!

Ini dari page ephyra, kebanyakkanya pun bagi feedback positif amal Inteemor, cayalah!

Apa kata SUAMI Julia Johari ?
Amboi-amboi mak dara melenggang,
Lenggang-lenggok jalan diatur,
Makin mantop makin suami sayang,
Sudah tentulah dengan jamu Inteemor !!!

Phewiiitttttt ! 
Suamiku sayang sampai suh dok atas riba nak selfie mak enon oiii...hahahahaha ni semua penangan cik inteemor le ni hikhikhik (tup mata) hahaha feeling pengantin baru bila lagik...

Julia rekemen sangat, kalau nak makin manis, makin mantap boleh beli dan hubungi page Ephyra seperti berikut atau beli dengan julia pengedar sah ephyra, dijamin ORIGINAL !

Hubungi:

Facebook: Oceanlife2u



Pengedar Sah Ephyra :
013-6327 333

AMARAN: Ibu Mengandung DILARANG mengambil Inteemor.

13 comments:

  1. mas pun minum inteemor..
    kesannya memang bagus!

    ReplyDelete
  2. yang pastinya, beli dengan pengedar sah.. pasti original

    ReplyDelete
  3. Inteemor memang best! Akak pun insyaAllah akan terus amalkan. Pasni boleh order dr juju je hehe

    ReplyDelete
  4. Patut Juju nampak cantik.... berapa sebotol ni?

    ReplyDelete
  5. suka baca review juju, alhamdulillah Inteemor memang banyak manfaatnya!

    ReplyDelete
  6. Best produk ni.. semua dlm 1..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, Kak Nina pun dah amalkan INTEEMOR dan teruja akan khasiat dan kebaikkannya!

    Testimoni Kak Nina
    CoratCoret Nina: 5 Rahsia INTEEMOR yang anda harus tahu -
    http://ninamirza.blogspot.my/2015/11/5-Rahsia-INTEEMOR-anda-perlu-tahu.html

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, Kak Nina pun dah amalkan INTEEMOR dan teruja akan khasiat dan kebaikkannya!

    Testimoni Kak Nina
    CoratCoret Nina: 5 Rahsia INTEEMOR yang anda harus tahu -
    http://ninamirza.blogspot.my/2015/11/5-Rahsia-INTEEMOR-anda-perlu-tahu.html

    ReplyDelete
  9. hohoho..ramainye yg revieww ni..ni mesti meletop ni..
    nnt bole la try..

    ReplyDelete
  10. wah wah wah... siap ada review by mr.asben julia lagi :)
    sweet!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com