Hari-hari yang menceriakan diri ! Tak payah stress sangatlah ! | Julia Johari
Booking.com

Hari-hari yang menceriakan diri ! Tak payah stress sangatlah !


Ya, perlu ke berduka bersedih lama-lama? Masalah kalau tinggi Everest pun tak kan selesai kalau tak gali sikit-sikit selesaikan. Julia jenis rempuh je masalah, malas nak fikir stress bagai semua, buat selagi boleh, tak boleh buat dok diam-diam karoks la kau sampai orang sekeliling terhibur hahahaha thats me ! 

Depan ko takkan lah aku nak karoks kot, not me lah, hanya family tercinta je kena bahan dengan aku hahaha yes jenis cheerfull like me yang suka bercerita dan suka mendengar cerita rasa puas masalah tak payah fikir langsung. 

Tengok muka julia kat atas tu, syok sendiri senyum sorang-sorang, hero-hero lain buat aksi spontan bukan dibuat-buat ye, yes my son ada kala ikut mood nak bergambar, pedulik apa maknya memang suka bergambar, my husband serius man, yes susah nak tengok dia senyum dalam gambar melainkan ko kena arah dia senyum baru dia senyum hahahhaa, memang kontra habis ngan aku yang jenis periang cam budak kecik kikiki




Inilah kereta antik kesayangan suami julia, mercedes lama ini juga kesayangan moyang Qi juga tau, moyang beri pada cucunya iaitu my husband untuk jaga kereta ini sebaiknya, macam-macam lah suami reno kereta ni, tukar sport rim mercedeslah, tukar no plat kasi moden design, hantar salun polish bagi kilat, yes aku bangga sebab suami minat jaga harta kesayangan atuknya...syok ooo naik kereta old skool ni, sangat selesa naik !

Cerita Jumaat lepas ~
Gunting rambut Qaiser ilman, dah tebal macam sarang tebuan, trim dan kasi ramos sikit, baru macho man anak umi ni, dan macam biasa duduk statik dan diam pabila mamak ni gunting rambut dia entah berapa kali dah, so memang tak tukar kedai gunting rambut khas untuk Qi ni tau...RM6 je sekali servis murah !

Teman sepejabat, julia drive bawa mereka picnic tepi Tasik Titiwangsa time waktu rehat solat Jumaat, waktu Jumaat lah boleh bergumbira sepuasnya setelah penat bekerja pagi sampai ke malam, beli makanan di pasar masjid negara terus meluncur laju ke sini, rasa angin sepoi-sepoi bahasa sambil makan apam balek, laksa, popia basah, air jagung, buah nenas amboiii banyak ye aku makan hahahha nikmat weh!

My hero serius in action hahaha, okeylah sapa nak dengar julia karoks syok sendiri dalam kereta angkat ear phone ! Hahahahha layan jap, tengah pening nak draft 2 food review yang super best...tunggguuuuuu!

10 comments:

  1. slalu mama je yg suka posing2 ni..2 beranak tu serius ye hehe...anak akak pn dh besao ni tgk mood gk..kdg die nk berselfie..kdg die wat memek muka mcm2...stress mamanya hahaha...

    ReplyDelete
  2. Hahaha comel je kak jujuu... Ena tengok pun jadi ceria sekali...

    ReplyDelete
  3. hehehehe samalah akak suka karok dalam kete dgn anak2~

    ReplyDelete
  4. skrg anak2 suka lagu yg trend skrg sampai mama sndiri tak tahu lagu apa.. adehhh

    ReplyDelete
  5. sis kalau karok dalam kereta tak ada sapa nak layan.. hihihi

    ReplyDelete
  6. amboiii sekarang qi ni da nampak abg2 sgt.. yg penting maintain cute.

    ReplyDelete
  7. x baek stress srlalu mak kann ;p

    ReplyDelete
  8. amboiiii..masam bkn maen muke qi gmbr 1st tu..tp ttp comel..hihi..

    ReplyDelete
  9. wah nostalgia nyer kta tu. alhamdulillah :)
    aida pun suka karoks dlm kereta. tu aje la ruang yg ada pun utk karoks :) ha ha ha...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com