Teringin Nak Makan Tiga Benda | Julia Johari
Booking.com

Teringin Nak Makan Tiga Benda


Petang-petang cam ni terliur nak makan biskut kuantan ni semula, memang kat KL tak ada cari dah sana je hado, kat kampung suami hmmmm...biskut ni aku leh klasfikasikan macam biskut mengopi lah cicah air kopi ke teh atau milo sedpa ooo rasa lemak2...hmmmmmmm sekarang tengok gambar, rugi tak borong banyak ritu ingat tak sedap. Rupanya sodap...harga pun murah.

Pastu nak makan cool blog hahahha hat ni dekat ngan rumah stesen Caltex ada hehehe nak terjah lah beli perisa merah jambu tu lupa plak namanya...eh red bean coolblog lah...sedappp oiiii, yang sebelah tu Qaiser ilman punya perisa jagung...tp tak sedap sangat kat tekak den...petang ni jom lepak cool blog sambil drive balik umah jom hehehe



Yang ni ada kat Hatyai je, rasanya kat KL tak jumpa lagi versi buah berangan dalam paket ni, sedap nak mampus, aku makan sepeket ni aku sorang je tu pun ada beberapa ketui je buah berangan, aku tak berapa suka sangat berangan kt Petaling Street tu nak kupas pun susah pastu penuh hitam legam kena kopi je gorengan...kan biji berangan kena goreng dengan biji kopi...ntahlah ternampak kt petaling street hehehe...

Dah laa...lapar ni nak makan jajan kt atas ni...mana nak cari...satu kt kuantanlah...satu kt hatyai lah...pesal x terasa nak makan jajan Malaysia...haishhhhhhhh *period mood ginilah!

9 comments:

  1. Coldblog ena hari2 minum sebab dkt dgn kulliyyah..

    ReplyDelete
  2. Ehh sama pulak mengidam ni. Hahaha. Nani pun nak beli cool blog jap lagi. :D

    ReplyDelete
  3. taste luar negara je ju ni.hehehehe. rara xpenah mkn buah berangan. ntah apa lah rasanya.

    ReplyDelete
  4. cool blog xde kat sini. tapi chatime ade. hari hari request minum milk tea HHAHAHHA

    ReplyDelete
  5. Salam, erk...haha dlm tiga2 benda tu, cool blog je yg sy tahu kak! hahaha..

    ReplyDelete
  6. ptg td bru mkn cool blog.. mmg sedap klau cuaca pnas2 ni..

    ReplyDelete
  7. amboiii..yg diidam sumenye jauh2..cool blog tu je ade kot..hihi..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com