REMEDY MALAYSIA: Golden Anti Aging Control Halang Penuaan Sebelum Usia | Julia Johari
Booking.com

REMEDY MALAYSIA: Golden Anti Aging Control Halang Penuaan Sebelum Usia

Masuk 3 series ni, perasan gak kat eyebeg bawah mata tu. Kalau lambat tidur mula la mata panda yang amat, pastu bukan setakat mata je berpanda, terperasan plak ada garis halus mulai muncul dekat eyebeg tu. Aduh! Ni la padahnya kalau bekerja tak tentu masa, cuaca plak ekstrim hmmm. Pencuci muka setia julia ephyraskinbar tu memang hari-hari guna, tapi pelembab pun kena pakaikan. 

PERCUBAAN 2 MINGGU
Kebetulan dalam masa yang sama, dapat review produk yang diberi nama Remedy Malaysia. Dia tanya daku umur berapa, sah sah lah 3 series hahaha, so julia diberi percubaan Remedy Golden Anti Aging Control selama 2 minggu untuk lihat hasilnya sebelum dan selepas. Tapi bukan semudah itu, Julia kaji dulu kandungan produk Remedy ini. Alhamdulilah di sahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Remedy Golden Anti Aging Control:
"Contains luxuries 9999.9 gold flakes that well known for its excellent effect in beauty especially for anti-ageing products. This product firms and tones the skin, helps to reduce fine lines and deep wrinkles while delivers maximum hydration."
Pertama kali guna serum yang ada serpihan emas woww! Pucuk dicita ulam mendatang, apa lagi julia buat test dulu dekat tangan dalam 1-2 hari tengok okey je tak, ada gatal ke tidak dan lain-lain. Great ! Tak ada masalah tersebut terus cuba di muka.

Kelebihan Remedy Golden Anti Aging Control

  • Menegangkan kulit muka - Yes, pertama kali julia sapu terus serum remedy ni meresap cepat dan tidak melekit, terus rasa lembab je muka terutama bahagian EYEBEG !
  • Mengurangkan pigmentasi - Muka julia tak ada pigmentasi, cuma ada bekas jerawat lama yang baru naik, haa nampak dah pudar sikit.
  • Mengecutkan jerawat - Bila period pasti jerawat akan naik, memang serum ni kawal lah jerawat dari naik besar. 
  • Menyerikan wajah - Yang ni best....pi tengok gambar julia sebelum selepas...masalah eyebeg cam kurang sikit kan.
  • Memperbaiki struktur kulit - Kena guna sampai sebulan baru dapat rasa betul-betul.
  • Memperbaiki keanjalan kulit - Rasa lembab dan anjal, sebab julia kan suka solekan tipis ke mana sahaja so rasa mudah dimakeup lepas guna serum ni sebab kurang berminyak !

Testimonial Pelanggan Remedy 
Julia paling suka pantau part testimonial, baca semua review berkenaan remedy ini, nyata ramai yang bagi feedback positif. Makin nampak muda sebelum usia, wowwwwww lihat dan perhati dibawah ye.

Efek Remedy Sebelum & Selepas 
Julia Johari
(2 Minggu)
Sebelum: Nak tunjuk eyebeg julia ada garis halus tanpa makeup
Selepas: Makeup tipis dan eyebeg serta garis halus mulai pudar.

Suami lihat pun berpuas hati, lepas ni jangan terkejut sebab baru-baru ini ada orang tegur julia di taman permainan kanak-kanak semasa teman anak bermain, tanya sekelompok ibu muda yang baru kenal kepada julia

Umur dalam 25 ye?

Jawab julia sambil tersenyum malu....

Saya sudah 3 series lah hihi

Mereka tak mempercayainya dan berkata tak macam 3 series pun !

Hehhehe cerita benar ni bukan rekaan dosa tau tipu, bila mereka tak percaya julia teringat adakah produk Remedy Malaysia ini merubah wajah julia lebih kelihatan muda walaupun usia sudah 3 series??? 

Huhh terkejut gak teguran diorang tu, mereka ingat julia ni lebih kurang sebaya dengan mereka dalam lingkungan 25 ke atas, seronok plak sembang dengan kelompok ibu-ibu muda tu minggu lepas, terus keep in touch lepas tu sebab mereka semua suri sumah sepenuh masa kan.

Ada banyak lagi produk selain Golden, boleh semak masalah kulit anda dan pilih yang mana berkaitan, anda boleh lihat diwebsite dibawah ye...thank you remedy ! 

Remedy Golden Anti Aging Control 
RM79 sahaja tahan 1 bulan.


REMEDY MALAYSIA
Official Website: www.remedy.my
Facebook: Remedy Malaysia
Telefon: 016-4224180 / 019-7722059

29 comments:

  1. memang nampak bezanya! kalau kata 25 tahun pun memang percaya hehe :D

    ReplyDelete
  2. Menarik..patut Juju semakin cantik sekarang..

    ReplyDelete
  3. juju mmg awet muda kan kan..muka gebusss jer..tak de pn mata panda..huwaaa jelesss

    ReplyDelete
  4. perghh .. ni kalau syorkan kat mama Lyssa ni , mesti dia suka dan nak beli nanti !

    ReplyDelete
  5. Hamboi sangat ju... Umur 25 ye. ihihih. Biar muda selalu....

    ReplyDelete
  6. Hamboi sangat ju... Umur 25 ye. ihihih. Biar muda selalu....

    ReplyDelete
  7. semakin berusia memang kena jaga kulit muka kan.. jadi produk ni memang sesuai!

    ReplyDelete
  8. Akak ada masalah jeragat kena carilah

    ReplyDelete
  9. Makin cunnnn kak jujuuuu... Boleh sarankn golden ni kt kakak2 ena

    ReplyDelete
  10. Produk ni saya dah pakai memang bagus! good review dear !!

    ReplyDelete
  11. mmg akui kak ju nmpk muda.
    dh 3 siri upanyer.

    ReplyDelete
  12. Geram tengok emas berkilauan tu. Haha. Muka kak juju memang awet muda pun. Ni kalau terbaru jumpa kak juju mesti org ingat rakan sebaya umur 25. Hihi. Terbaik review :*

    ReplyDelete
  13. salam, lelaki boleh pakai jgk ke?

    ReplyDelete
  14. salam, lelaki boleh pakai jgk ke?

    ReplyDelete
  15. Wahhh makin flolesss kakak kita ni :D

    ReplyDelete
  16. Patutla kak juju makin antek n omei !

    ReplyDelete
  17. Kak jue memang nampak muda remaja lah!!!! amboi2 :)

    ReplyDelete
  18. kalau bawah usia 30an boleh pakai tak?

    ReplyDelete
  19. amvoiii.. siap gold flakes... patut lah berseri-seri... hehehehee... :)

    ReplyDelete
  20. Makin cantik kak Ju kita ni sekarang..patut lah pakai Remedy Malaysia Golden Anti Aging rupanya..

    ReplyDelete
  21. kalau kak ju 25thn, ida 18thn la kalau gune remedy ni ! HAHAHHAHHA

    ReplyDelete
  22. Patut laa juju makin flawless, ini rahsianya ye. Menarik ni

    ReplyDelete
  23. akkk ha ah la..zaza ingat akk baya2 zaza je... nmpk awet muda..

    ReplyDelete
  24. huntungg hakak 30 series org ckp 25..mau nangis klu org ckp ngan ila cmtu..huhu

    ReplyDelete
  25. Amboi kak.. Semakin jeliat. Memang bagus serum keluaran remey ni. saya pun mencuba..

    Hot post... Atasi Kulit Muka Berminyak dengan Remedy PLUSH

    ReplyDelete
  26. Sukaaaa sgt serum dari Remedy ni..mmg nampak kesan dia kn :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com