MALAIKA OIL SERUM RAWATAN MINYAK MUKA SEMULAJADI BERKESAN HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN JERAGAT DEGIL | Julia Johari
Booking.com

MALAIKA OIL SERUM RAWATAN MINYAK MUKA SEMULAJADI BERKESAN HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN JERAGAT DEGIL

Malaika Oil adalah sebuah minyak rawatan muka yang berbau citrus, berbau harum dan lembut apabila sapu dan diurut secara perlahan-lahan diwajah. Sewaktu julia mencuba review pati minyak rawatan malaika oil ini, julia perhatikan laman web rasmi Malaika Oil, produk ini dikilangkan di Kota Bharu dan disahkan selamat dengan kelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT150403152K

Syukur alhamdulilah, produk keluaran Bumiputera berasal dari Pantai Timur ini saban hari sold out kerana mempunyai permintaan yang mengalakkan setiap hari. Mujur julia di beri peluang untuk mencuba produk terhangat dipasaran yang berasaskan "Extra Virgin Olive Oil" atau dipanggil sebagai "EVOO".


Apa itu EVOO?

"EVOO" merupakan bahan rahsia dalam dunia kecantikan buat beratus ratus tahun lamanya. Penggunaan EVOO untuk kesihatan kulit wajah yang diformulasi bersama bahan semulajadi terpilih didalam malaika oil menjanjikan kesan terbaik untuk mereka yang mementingkan kecantikan.

Hasil kajian mendapati, EVOO sarat dengan vitamin E & A serta anti-oksida dimana khasiat ini berfungsi sebagai:
  • Anti Penuaan
  • Menghilangkan Jerawat
  • Merawat Sel Kulit Kusam, Rosak & Mati
  • Membantu meratakan Tona kulit
  • Memudarkan dan Menanggalkan Kesan Parut
  • Menyegarkan, Melembut, Meremajakan Kulit
  • Agen Penanggal Lapisan MakeUp

Inilah pengasas Malaika Oil, cantik berseri-serikan tuannya. Julia baca latar belakangnya, pada mulanya beliau hanya menggunakan Malaika Oil ini hanya untuk diri sendiri dan rakan-rakan terdekat, oleh kerana ada sambutan baik dari orang terdekat mereka menyarankan beliau untuk mengkormersialkan produk ini. Wowwww, bila testimonial sendiri dan rakan terdekat mencuba dan menunjukkan hasil di luar jangkaan, tak salah jika ia diperkembangkan lagi. Julia guna pun seronok sebab rasa muka lembut dan rasa muka segar.


Kelebihan Malaika Oil
Banyak kelebihan minyak rawatan muka semulajadi dari Malaika Oil ini. 
Antaranya fungsi UTAMA boleh:

  1. Menghilangkan JERAWAT - hormon tak stabil jerawat batu, jerawat halus, jerawat yang tersembunyi di kulit badan boleh dirawat dengan minyak Malaika Oil.
  2. Hapuskan JERAGAT - tak semestinya orang tua ada jeragat, malahan faktor cuaca jerebu dan fenomena alam yang tidak menentu, wajah muda pun mudah terkena kesan jeragat. Atasi segera dengan menyapu ia dua kali sehari.
  3. Memudarkan PARUT - Ini yang paling POPULAR >>>PARUT. Nak hilang bukan main punya susah, lagi-lagi dikawasan terdedah mahupun tersembunyi. 
Kandungan Malaika Oil

Extra Virgin Olive Oil
Melembutkan kulit digunakan sebagai agen pelembut kulit tubuh dan menghilangkan parut.


Lemon Oil


Kandungan vitamin C yang terkandung di dalam buah lemon dapat bermanfaat untuk mengangkat sel kulit mati, sehingga kulit akan tampak lebih cerah secara alami. 



Castor Oil / Minyak Jarak

Ekstrak daripada Buah Jarak yang dikenal memiliki banyak manafaat antaranya mengatasi kulit kering. 



Temu Lawak Powder


Terkenal sifatnya membantu mengatasi jerawat, menghaluskan kulit, mengatasi bintik hitam dan sebagainya.



Herba dan bunga-bungaan.

Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah anda.

Tiada Bahan KIMIA (Non Toxic)
100% Bahan Semulajadi


Cara Guna Malaika Oil 
Inilah rupa minyak rawatan wajah Malaika Oil, berwarna kuning keemasan, baunya sangat harum, ada bau sedikit citrus.

Pertama kali, nak tengok serasi atau tidak julia suka titiskan 1-2 titis di atas tangan untuk tahu sama ada ia sesuai atau tidak dengan kulit julia.

Sapu secara menyeluruh, julia dapati minyak ini sangat mudah meresap didalam kulit, baunya yang harum seakan losyen buat tambah jatuh cinta dengan Malaika Oil. Tunggu 10 minit urut dan bilas dengan sabun pencuci muka seperti biasa. Apa lagi julia kan setia dengan pencuci EPHYRASKINBAR, so lepas basuh dengan pencuci ephyraskinbar terus rasa wowwwww kelihatan kulit mati keluar dan rasa lembut je. Yeyy. Sesuai!

Testimonial Pelanggan Malaika Oil
Bestnya baca, feedback positif yang sangat mengalakkan.




Genap Seminggu Guna Malaika Oil
Tadaaaa, muka julia genap seminggu guna Malaika Oil, inilah wajah julia tanpa makeup, suka keluar dengan family makan luar tanpa pakai sebarang makeup, saya cadangkan anda patut miliki Malaika Oil, buat wajah lebih lembab, rasa tak kering dan rasa berkeyakinan sekali sekala tak bermakeup. Save bajet hehehee.


Sesuai digunakan untuk kaum lelaki dan wanita.
Kesemua khasiat terdapat dalam sebotol Malaika Facial Treatment Oil! Anda boleh rujuk video diatas bagaimana cara penggunaan mudah Malaika Oil. Selamat berflawless!

Harga pasaran
RM49 
Tidak termasuk kos pos laju

Layari dan sebarang tempahan boleh ke:
Instagram: https://instagram.com/malaikaoilofficial/
Facebook Official: https://www.facebook.com/malaikaoil
Whatssap: 'Malaika' ke 016-9418247 / 011-6825669

15 comments:

  1. untuk jeragat tu macam sangat menarik jer... ehhh menariklah produk ni juju, macam nak cuba jer...

    ReplyDelete
  2. malaika ni macam nama anak artis paa entah yg af tu.. ngat produk dia..

    ReplyDelete
  3. menarik nie,sesuai utk akak yg berkulit kering nie..boleh cuba nanti..

    ReplyDelete
  4. umur makin meningkat ni paling risau bab jeragat la..dah tua2 ni jerawat memang susah nak melekat..macam best je produk ni..

    ReplyDelete
  5. wahh .. terbaik lah Malaika Oil !!!!!

    ReplyDelete
  6. mcm best je produk ni..ingredient tu hebat2..

    ReplyDelete
  7. menarik produk ni.. semua bahan semulajadi tu

    ReplyDelete
  8. 2 anak dara pcl dah sakan melawa.. kadang x fhm semua produk kecantikan nk try.

    ReplyDelete
  9. Tak sabar nak mencubaaa.. Suka botol dia sebab pinkk.. Ahaks

    ReplyDelete
  10. kalau bau wangi ok laa... boleh try... hehhee

    ReplyDelete
  11. menarik!
    but aida da ada produk yg ok dgn kulit.

    ReplyDelete
  12. tiada bahan kimia,bolehlah beli :-)

    ReplyDelete
  13. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete
  14. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com