KEREX STUDIO BUKAN SEKADAR PHOTOGRAFER | Julia Johari
Booking.com

KEREX STUDIO BUKAN SEKADAR PHOTOGRAFER

KEREX STUDIO bukan sekadar photografer.
Aah aku cakap betul ni, 
Depan mata julia nampak betapa khusyuk yer Mr. Kerex Studio bekerja
Buktinya...
Masa family day Kelab Blogger Ben Ashaari lepas di Hulu Langat
beliau banyak snap shoot gambar FREE
Walhal masa tu ada photografer dan video grafer undangan tau
Tapi dia peduli apa, dia ambil FREE saje

Bukan aku nak cerita kisah FREE
Aku nak story kat korang yang Abg Sam punya Kerex Studio ni
punyalah sempoi dan jenis PENYABAR sungguh orangnya
Aku nampak dia ke hulu ke hilir pegang kamera penat turun naik bukit tu aku nampak
Aku orang yang second last masa flying fox pun dia tunggu sebab nak snap

Padahal orang semua dah pulun makan kat cafe
Aduyaiiii itu aku nak cakap best betul kalau korang ambil perkhidmatan beliau
Dari awal mula sampai habis program dia tak balik lagi dok shoot memacam

KEPUASAN dia kan kita boleh nampak
Setiap moment dia akan snap tak kira ko tengah menjerit ke
Tengah melompat ke
Kalau boleh dia nak Shoot! 

Sampai masuk berita tau!

BERKUALITI KE SETANDING DENGAN HARGA?
Kalau tanya aku, 
kalau aku tak kahwin lagi lah kan
aku nak ambil pakej photoshoot dengan abg sam ni
sebab aku dapat rasa dia punya jitu kerja pasti power
macam gambar atas sekali tu
ko tak rasa sesuatu ke

Aku rasa!
Rasa WOWWWWWWWWW, GORJES!
See, mahal ke murah ke itu cerita lain
Kita mau cerita betapa kualiti setanding dengan servis sampai kau mabuk nak bergambar hahahha
Dia tetap ambil.

Aku tak mau cakap banyak, 
Aku dah kaji FB official Abg Sam ni
aku sertakan gambar-gambar dia ambil dari tahun 2012 ye
aku SUKA, sebab hasilnya wallaaaaaaaa lu tengok sendiri lu tau okeh



Perghhh cantik sungguh gambar di air terjun, mantap sungguh cara Abg Sam ambil gambar sudut macam ni. Tak puas mata melihat!

Sun Set
Alahaiiiii mendamaikan, lihatlah langit tu, seakan ia betul2 berada depan anda kan...macam hidup!



Bulan dan laut, wowwwwwww cantiknya


Mahal capture gambar ni, bukan senang ye nak hasilkan yang terbaik.

Mahu majlis anda secantik yang diidamkan, tempah untuk semua event hari jadi, perkahwinan, family day, event corporate mahupun acara indoor mahupun outdoor pasti Kerex Studio beri yang terbaik. Boleh hubungi dan lihat hasil kerjanya di bawah.

KEREX STUDIO 
Abang Sam : 011-15354445
Facebook : Kerex Art
Instagram : @kerexphotography
Profile Folio Album : kerex.zenfolio.com

9 comments:

  1. As salam Julia..

    BW kat sini..

    Woo weee..cantiknyaaa gambar2 dia snap..Masa kawen dulu, saya tak gheti lagi nak cari info guna google2 ni..

    ReplyDelete
  2. Yup.. hasil gmbar abg sam mmg puas hati... itu beum tgk gmbr wedding lg... so far gmbar event yg die ambk mmg best sbb die sedaya upaya snap setiap moment...

    ReplyDelete
  3. suka tgk abg sam 'obsessed' ambik gambar masa event kita hari tu. dpt rasakan yang dia mmg minat ambik gambar, sbb tu setiap pics dia ambik tu cantik!

    ReplyDelete
  4. wahhhh gambar dia terbaikkkk...tak dpt join korang di family day hari tu sbb akk kena ke penang..hope akn dtg dpt join hendaknya

    ReplyDelete
  5. Perghhh gambar2 dia shoot semua cantik2 lah.. bestnya kalau pandai ambil gambar cantik macam ni..=D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com