HEY KAU SELALU ADA DIA DIA DIA | Julia Johari
Booking.com

HEY KAU SELALU ADA DIA DIA DIA


Hari ini hari Khamis sudah, julia nak kawan-kawan semua yang masuk sini mesti ceria, apa lagi jom dengar lagu jom, kerja-kerja juga dalam hati dan otak kena bagi sikit input seronok tu sambil layan lagu jiwang tak berkarat ni hehehe. By the way, setiap pagi julia selalu layan lagu di radio Suria FM masa drive ke tempat kerja, lagu-lagu inilah yang selalu terbit masa drive, time tu karoeke lah kau sampai berdesing telinga sendiri nak dengar, bukan ada siapa pun 2 telinga julia je hahahha

Pastu kalau ambil my son pun dia pun ikut sama goyangkan kepala kiri kanan tau kalau dengar julia nyanyi, happy sekali sekala...ehhh tak lah hari-hari karoks dalam kereta tau hehehhe..okey jom layan lagu2 bawah ni....bestttttt!

HEY KAU!


Lagu ni syokk oii, selalu nyanyi feeling cam anak dara lagi hahahhaa tingat la dedulu alaa dedulu lah kaple putus kaple putus hahahahaaa dengan suka-suka zaman sekolahnya alahaiii mengimbau zaman dulu-dulu...benci tau lagu yang boleh flash back bertahun kisah dulu hahahha 


SELALU ADA.
Lagu ni sangat syok juga, feeling lah lepas kahwin kan...selalu ada bila-bila whatsaap kan ada, kalau ada suka duka ke sentap ke terus mesej suami, best friend sampai syurga. Layannn

DIA, DIA, DIA
Penyanyi ni asal Indonesia nama Fatin, terjumpa dalam YouTube pagi ni hahahah rezeki dia lah dpt masuk blog julia, sedap suara dia serak2 ni mmg makanan dalam hati ju, wajah pun comel je, tgk dia amik shoot ni kat Paris...huwaaaa serius sejak dua menjak ni aku selalu mimpi Paris...kenapa niiiiiiiiiiiiiiii mahal tau...kalau nak pi bertiga ntah bila la...kalau nak pi sorang backpackers leh sangat dah tapi hati mesti teringat suami dan anak...........angan-angan kakak gitu lerrrr...

Eh layan lah...best!

11 comments:

  1. kalau thaqif dengar ni pun mesti tangan dia sibuk menari2 jugak

    ReplyDelete
  2. Pagi2 dengar lagu, hiburkan diri sendiri. Hehehe

    ReplyDelete
  3. biase kitaorg selalu karok sesama dalam kete..hehe..anak banak karok..kat luar malu!

    ReplyDelete
  4. fatin tu baru2 ni dia menang kat APM ramai yang terkejut sebab tak popular mana tapi boleh menang....heheheh

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar lagu ni.. Not bad jugaa hehee

    ReplyDelete
  6. dkna naik motor pergi kerja, memang tak dapat dengar la radio..

    ReplyDelete
  7. Jap, nak pergi usha Youtube jap.. hehe.. Akak sekarang ni memang tak tau pasal lagu-lagu baru ni.. hehe..

    ReplyDelete
  8. ila kann paling malu menanyi la..hahaha..sebab tau sore xsdp..sebelum kawin mmg xpenah nyanyi dpn seben..dh kawin ni die kene trima je la wlu sore xsdp..hahahaha..enjoy ju!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com