CelebrityLass Master Odourless Penyelamat Masalah Berbau Tengik ! | Julia Johari
Booking.com

CelebrityLass Master Odourless Penyelamat Masalah Berbau Tengik !


Teringat banyak pengalaman lepas bila bercerita tentang soal "BAU BADAN TENGIK". Haishhh isu ini tak semua berani nak tegur beb, silap hari bulan dengan kau-kau kena remove group ke, unfollow ke, unfriend ke jangan tersilap tegur. Kalau mulut berbau busuk boleh tutup kan, kalau badan bau tengik nak tutup celah mana??? Menerawang bau tu lagi teruk kalau lalu dekat aircond masyaAllah boleh hilang mood satu hari ! 

Kalau badan sendiri berbau korang sure tak kan perasan punya, kadang-kadang deodorant yang sedia ada dipasaran pun tak lut juga kat kulit sesetengah orang tau, malah lagi merengsakan kulit lagi gatal kat ketiak. Tapi bukan setakat ketiak je punca utama, bau tengik boleh berpunca dari tapak kaki juga tau, jenis badan cepat berpeluh kebarangkalian bau tengik akan muncul jika tak mandi dengan kadar segera.

Kisah Bau Tengik 1
Ada lah kisah sendiri masa kecik-kecik dulu, saudara gak tegur bau badan semacam, erkkk time tu mana kenal lagi deodorant bagai weh umur belas-belas rasa, tapi rasa malu menebal lah kan. Anak dara yer hormon sesetengah orang kuattt ooo bau badan, lagi susah nak handle kalau duduk di luar kawasan panas lama-lama. So bila malu, mula jadi pendiam, bawa diri duk jauh-jauh dari saudara tegur tu malu ye pasai....(Tak ada jalan penyelesaian)

Kisah Bau Tengik 2
Pengalaman kerja tempat lama dulu, adalah sorang rakan team kerja ni, lelaki beb lelaki ! Kalau dia lalu atau angkat barang ke bau tengikkkkkkkk tu Allahuakbar rasa nak loya yang amat, geng-geng opis pun perasan weh bau badan dia sesuatu sangat, nak tegur pun rasa kesian, kalau tak tegur lagi kesian, kami siap plan nak hadiahkan dia perfume je, sampai ke sudah tak buat hahahhahahha....dah posting dah dia harap dia dapat tersedar segera...(Tak ada jalan penyelesaian)

Kisah Bau Tengik 3
Ini lagi haru, kasut kerja julia sendiri berbau tengik nak mampus......dulu lepas habis belajar masa sekolah menengah, jadi cashier jap kt kedai, kena berdiri lama kan, so dekat 3 minggu ulang alik pakai kasut yang sama sampai naik tengikkkk berbau busuk, uiiii kena tegur ngan tauke kedai beb, maluuuuuuuu ye aku masa tu, tapi duit gaji tak dapat lagi acaner nak beli kasut baru kan, bertabahlah cuci kasut tu, memang busuk pun hahhahaha malu ahhhh (Tak ada jalan penyelesaian)


Apa jalan penyelesaian 
kepada pengalaman lepas?
Inilah yang julia rasa gembira nak kongsikan dengan anda semua!


Serius!
3 masalah tengik diatas boleh sekali harung settle dalam 3 saat je !
'Ya 3 saat !'

CelebrityLass ni bukan sejenis deodorant, bukan perfume (langsung tak bau wangi), dan mudah digunakan.


Kandungan bahan dari ekstrak semulajadi:
  1. Tawas premium
  2. Pati mawar
  3. Gabungan pati herba
  4. Air Suling

Cara Guna:
Spray sekali atas tapak tangan dan sapukan pada bahagian yang berbau tengik tu sehingga kering. Macam ketiak bucuk tu sapu je kiri kanan ketiak sebelum mandi, tunggu dalam 5 minit pastu terus mandi sabun semua, haaaaaaaa hilang bau on the spot. 

Lagi-lagi nak bersama dengan suami tu kena jaga bau badan kita beb, pakai lah perfume sedozen pun tapi bila selak ketiak bau busuk Allahhhhhhh lari mood suami oiii hahahhaha

2 minggu julia eksperimen dan dapati...

  • kesan nyah bau segera
  • tak melekit dan selesa
  • tak tinggal kesan warna pada baju
  • meneutralkan bau badan dengan cepat dan pantas

Ada botol besar dan kecil, yang kecil tu syok boleh simpan dalam handbeg mudah dan ringan la, mana-mana pi pun ada peneman setiap master odourless ni


Kajian Kes 
Okey, baru-baru ini julia ada banyak buat kajian tentang bau-bau utama yang penyebab tengik susah nak hilang, ni lepas makan sardin di pejabat, bau kat tangan huhhhh semerbak, cuci tangan dengan sabun pun tetap ada bau

Lepas makan tu terus julia spray kat tapak tangan, gosok-gosok, pastu bau haaaaaaaaaaa hilang terus bau macam tak makan langsung sardin tu weh, gembiralah julia nak jumpa bos ke atau jumpa orang tak ada masalah bau sardin tu menerawang hahahah

Cuba juga lepas makan gulai dan durian, punnnnnnn hilang bau, terbaik!

Tudung kena gulai masakan, kena calitan makanan berbau lagi-lagi durian, spray je celebritylass kat tudung tu haaaaaaaaa hilang bau juga.

Test plak spray kat sepatu, ada bau juga tau dalam kasut, haaaaa hilang bau. Kalau punya kaki berbau pun spray je bila-bila masa, 24 jam kekal yakin.

Kecik je julia sisip dalam dompet, nak ke mana sahaja julia bawa, kalau suami atau anak makan rasa berbau kongsi2 guna spray, guna untuk luaran ye, jangan spray dalam mulut sudah hahahhaha

Testimonial Hebat !



Testimonial Julia
"Jatuh cinta dengan CelebrityLass ni, kini julia tampil 24 jam kekal yakin setiap hari tanpa masalah bau badan tengik lagi, bye-bye bau busuk !"

Harga
Botol Besar (50 ml) 
RM85
Sekarang diskaun RM10 jadi 
RM75 sahaja (FREE POSTAGE)

Botol Trial (5 ml)
RM15 sahaja
exclude postage


Nak Beli !
WhatsApps: 012- 957 5704 
Facebook: Maryanti Khalid

26 comments:

  1. Wah menariks ni...nak2 mcm kami yg sentiasa bergerak..nak cubalah

    ReplyDelete
  2. Wah best produk ni. Brp harga dia ek!

    ReplyDelete
  3. adeh..
    terkesan plak bila kak cakap bdn sndiri mmg kita x bau.
    betul jugak tu.
    nk kena try ler nnti.
    botol pn kecik snang nk sumbat.

    ReplyDelete
  4. kecik comelnya! lepas bawak pergi travel ni.. no more tengik2 lepas penat berjalan heeeeeeeeee~ gud sharing kak ju! nnti ida terjahhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. Ishhh macam-macam kegunaan dia ye! Best ni, kena ada satu dalam beg tangan :)

    ReplyDelete
  6. Menarik nie Juju,boleh cuba untuk anak akak yang aktif bersukan tu..tq for sharing.. :)

    ReplyDelete
  7. Menarik nie Juju,boleh cuba untuk anak akak yang aktif bersukan tu..tq for sharing.. :)

    ReplyDelete
  8. Berapa harga juju? Macam menarik je

    ReplyDelete
  9. Bagusnye produk ni... dapat membantu hilangan bau kurang sedap/tengik...

    ReplyDelete
  10. haa kes kedua tu mmg ade kat office ni..lelaki uuu..biler dia lalu...aduhahiiihuuuu

    ReplyDelete
  11. Salam, wahh besar rupanya botol dia, igtkan kecik je..haha best2.. (n_n)

    ReplyDelete
  12. Bgus jadikan gift pada yg berbau tengik ni.ahhaahah

    ReplyDelete
  13. Bgus jadikan gift pada yg berbau tengik ni.ahhaahah

    ReplyDelete
  14. Bgus jadikan gift pada yg berbau tengik ni.ahhaahah

    ReplyDelete
  15. wah bagus produk ni.. kena dptkan satu lah!
    kdg bau kasut anak bila balik sekolah boleh pengsan, nanti dah pakai produk ni konpem wangi!

    ReplyDelete
  16. oooww.. ingat boleh spray terus kat ketiak.. eh.. tergelak pulak baca tang nak bersama pasangan tu ..hahahaa

    ReplyDelete
  17. mmg sesuai la utk yg bdn berbau tu...kdg2 mcm tk smp ati nk tgur tp tk tegur mmg parah juga...opismate dlu ada juga lps tu dh tkr bahagian

    ReplyDelete
  18. Huishn ni nak beli ni.. Ena memang jenis sakit jiwa bau kaki sendiri kalau balik dari kuliyah..

    ReplyDelete
  19. kandungan dia natural... mcm best ni.....

    ReplyDelete
  20. comeii sgt botol die..sng di bawa ke mana2..mcm best je..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com