BISKUT KELAPA Cap Sungai Lembing Terbaik ! | Julia Johari
Booking.com

BISKUT KELAPA Cap Sungai Lembing Terbaik !


Rasa sekali nak makan 10 kali hahahaha, kan dulu julia ada buat entry lepas kata teringin nak makan 3 benda, haaaaa yang ni dah ada dalam genggaman. Uncle suami kasi, dia kan tour guide so dia merantau macam-macam negara dah, macam-macam ole dapat, ole yang ju paling suka biskut kelapa ni, harga leh tahan lah sedap kan.

Biskut ni tak keras sangat, rasa manis-manis buah, kalau bagi orang tua-tua makan no hal lah sebab tak berapa manis, leh buat cicah kopi panas atau milo atau teh o...perghhhhhhh sembang kat pantry makan biskut ni tak sedor nak habisssssss hahahhahaha. 

Bukan tak suka biskut sekarang ni, cuma feel tu lebih kepada biskut zaman dulu-dulu, rasa lebih nikmat makan sambil bersila, kalau kt rumahlah, kat opis ni ngadap pc je feel tu kelain sikit, ni kalau kat rumah layan plak citer drama fuhhhhhhhhhhhhhh habis sebungkus kot.

Orang kuantan mesti tau biskut ni, kat KL tak ada beb, kalau ada kasi tau aku nak beli borong hahahaha, puas hati dapat makan Biskut Malaysia ni, inilah biskut kelapa zaman dolu-dolu kehkehkeh.

Nak sambung keje sambil usya sesuatu bubyeeeeee!

11 comments:

  1. Ikutkan kakak lagi tua dari Ju tapi kakak tak pernah jumpa pulak
    Kalau dah kata makan sampai tak sedar tahu-tahu habis memang sedap sangatlah tu:)

    ReplyDelete
  2. Hehehe, akhirnyaa dapat juga makan kaaan :D

    ReplyDelete
  3. dapat cicah dgn kopi panassss...fuhhh...heaven!

    ReplyDelete
  4. biskut2 kampung atau biskut dulu2 mmg sedap.. cicah ngan air kopi mmg terbaek..

    ReplyDelete
  5. Hai.. Juju nampak sedap biskut ni...

    biskut dulu2 mmg sedap cicah air kopi...
    Bonde dah follow sini :) nnt BW lagi...
    www.bondezaidalifah.com

    ReplyDelete
  6. Mmg nak sgt cuba

    ReplyDelete
  7. Pernah makan biskut kelapa yg bentuk bulat kecik tu. Kalau makan masa bercakap....tersedak gitu.....

    ReplyDelete
  8. sesekali layan biskut legand memang layannnn ju..tp tu laaa..payah btl nk dpt kan?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com