Seminggu Shangri - La Hotel | Julia Johari
Booking.com

Seminggu Shangri - La Hotel

Senyap je si julia tu kan. Hado je, bz lah minggu ni seminggu ada conference di Shangri-La Hotel. Bertapa dari hari Sabtu lepas sampai sekarang. Jadi sekretariat untuk conference kali ini. Well hotel 5 bintang ni memang awesomelah dari mula datang sampai day 5 ni pun makan pun sedap2. Tapi ada je menu yang kureng tu pejam mata je lah kan hahaha.




Dessert yang super ohsem
Bestnya seminggu ni duit tak jalan langsung, dari penginapan katil empuk sampai kawasan bilik sekretariat besar semua best.

Makan, kerja, makan....hahahhaha 

Hotel Shangrila 5 bintang yang sangat selesa perghh (NANTI REVIEW PENUH)

Setiap hari ada je buah baru refill dalam bilik. Cantik kulit seminggu hahahhaa



Sebahagian group
Kerja keras untuk siapkan all meeting report dari agihan masing2.


My pas sekretariat.



Taman sembunyi didalam hotel shangrila. Cantik sungguh!!!!

OOTD purple day dalam bathroom pun jadi hahaha 

Ni group briefing 1st day sampai hotel. Ceria je kan padahal memasing blur hahaha 

Bila mata penat julia rehatkan mata setiap petang hadap Koi Pond....serius cantik.


1st day until this friday... 

Bertabahlah demi negara. Rindu anak tu x yah cakap lah kan. Hukhukhukhuk. Cepatlah jumaat nak pi Family day Kelab Blogger Ben Ashaari 3 hari. Fuhhhhh seminggu lebih si julia tu bz aummmmm

16 comments:

  1. chaiyorkk kak...bila lg kan nak dok hotel lelama..hihi

    ReplyDelete
  2. berkampung di hotel best la..cuma nye sure teringat ank kn tp ok lagi la kt hotel kl

    ReplyDelete
  3. cantiknya Ju di tempat yang cantik..heheh

    ReplyDelete
  4. dalam keseronokan.. tetap ade kerinduan dekat anak kan julia.. ya Allah.. bila la nak dapat jaga anak sendiri.. bekerja dari rumah..

    ReplyDelete
  5. Bestnya kak! Makanan dia temptinggg.. Apapun chayok kak!! You can do it

    ReplyDelete
  6. Bertambah le berat badan Ju balik nanti...bestnya pi family day dgn Ben...

    ReplyDelete
  7. Bestnya ju...makanan semua sedap2 tu...dapat berkampung lagi kat situ..bertuah badan..

    ReplyDelete
  8. yes la julia.
    seronok memang seronok.
    tapi rinduuuuuu anak :( hu hu hu

    ReplyDelete
  9. Salam, phew~ hotel 5 star mmg lah terbaik kak..selesa betul tgk haa..taman bunga yg corak2 tu serius cantiknyaaa...sejuk mata tengok! hehe

    ReplyDelete
  10. Menjadikan tengok lanskap taman tuh..

    ReplyDelete
  11. wahhhh..shangri la tu..untungglaaaa..mkn mesti sedap2..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com