Happy Birthday Qaiser ilman 3 Tahun | Part 1 | Julia Johari
Booking.com

Happy Birthday Qaiser ilman 3 Tahun | Part 1

Amboii, sambut birthday anak pun ada Part 1? Hahahha mak-mak cam ni lah, banyak je cerita, kalau tak ada blog ntah mana dia bebel pasal anak dia hari-hari kan, suami pun suka baca blog, so kalau merajuk ke apa ke tapis dulu cerita dalam blog hahahha. Ehhh sebelum melencong cerita lain baik cerita sambutan hari jadi Qaiser ilman semalam. Simple je sambut dengan tok wan, nenek, adik beradik julia sudah, nak ajak kawan-kawan tu nanti dia masuk taska atau tadika baru meriah sikit kan. 

Kedai Kek Pistacio!
Walid beli KFC, umi beli Kek Hari Jadi Qi di Pistacio jalan Danau Kota Gombak. Memang best lah beli kek kat situ, sedap tau. Harga bawah RM50, perisa Oreo Cheesecake, yummm...filling kek ni tak muak, sedap lah. Simple je pilihan deco, sebab Qi dah pauuu keretapi lilin nak letak atas kek dia amboiiiiiiiiii....nangiss nak bayar #pejammata hahahha

Besar dah, 3 tahun. Kalau suruh apa-apa dah faham, cuma ada mood dia tu lah, kadang2 merajuk lah, malas nak layan, selalu cakap Qaiser ilman nak jadi lelaki kena kuat, kena pandai berdikari, jangan suruh umi dukung lagi hahahha, betul pe, kadang-kadang kalau dia penat berjalan bukan nak duk dalam buggy disuruh dukung beratttt nanang lah mak ko nak dukung, nangisss la kat situ, walid gak dukung hahaha.

(rambut kena trim ala military style pagi merdeka tu hahahahha sian tol)

Mai dengar video Qaiser ilman hahahah, abaikan suara mak yang hover nyanyi lagu besday tau! Hihihi (flip shawl) Klik gambar dibawah, kemudian klik balik untuk stopkan video. Paten ciplak video dari instagram kena tau fungsi dia.


Potong Kek Hari Jadi Qaiser ilman. Tok Wan dan Neneknya malu so gambar umi je lah hahah.

Walid dia hati tisu sangattt....Qaiser ilman tu dok lah hari-hari syarahan perdana nak besikal tuning, besikal tuning, malam tu terus surprisekan dia, murah je walid beli, okeylah sesuai dengan umurnya. Suka lah tu, malam tak tidor la pusing satu rumah hahaha

Tak apa lah nak oiii, dari beli yang bukan-bukan, beli basikal leh tolong umi pi kedai beli telur ayam ke, beli sardin ke kan, sok sok senang sikit umi hahhahaha

Malam ambang merdeka 2015 tu, suami julia buat surprise lama dah katanya suh bersiap lepas balik dari outstation ke Terengganu tu untuk makan malam di Hotel...Wahhhhhhh rezeki walid lah tu kan, kami tumpang happy je, nantikan entry part 2 ye. Aummmmmmmmmm

15 comments:

  1. Wah, cantiknya deco kek...semoga menjadi anak yang soleh buat ayah dan ibu

    ReplyDelete
  2. kak ju...........samalah dgn basikal fatihah....sebijik...cuma fatihah warna hijau....hihi..;)

    ReplyDelete
  3. Excited sgt qi...x sempat umi nak nyanyi dah tiup lilinnya...hehehe

    ReplyDelete
  4. Besday anak akk 6 hb ni. Request nak belanja kawan kawan kfc

    ReplyDelete
  5. happy birthday sayang...
    be a good boy ye :)

    ReplyDelete
  6. dah 3 tahun...anak merdeka la ni ye??hehehe...selamat hari jadi Qi..semoga membesar jadi anak yang soleh..jaga mak ayah..jangan nakal cam Ummi..hahhahah

    ReplyDelete
  7. Happpyyy birthdayyyy si hensemmmmm... Semoga menjadi anak yang soleh yang dapat membantu keluarga suatu hari nanti... Nak cikettt kek ekekekek

    ReplyDelete
  8. Happy birthday boy😊
    Moga jadi anak yg soleh...

    ReplyDelete
  9. happy birthday qaiser..
    seronok dia dapat hadiah basikal..

    ReplyDelete
  10. hepi besday qi..moga jd ank yg soleh.. ;)

    ReplyDelete
  11. happy 3rd busday utk qaiser ilman..smoga jd anak yg soleh

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday Qaiser. semoga menjadi anak yang soleh.. kek tu nampak sedap sangat.
    emmm emmm


    Soya antara Fakta dan Auta

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday =) jadi anak soleh yaaa..

    ReplyDelete
  14. Assalam julia,
    samaaaaaaaaa laaaa qi dgn my boboboy
    asyik dok wirid nak beskat ja la ni haaaa
    baru dok survey2 ni he3

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com