Tiket Free ke Zoo Negara Malaysia 23 Ogos 2015 | Julia Johari
Booking.com

Tiket Free ke Zoo Negara Malaysia 23 Ogos 2015

Ahad 23 Ogos 2015, Kelab Blogger Ben Ashaari akan ke Zoo Negara. Wahhhh, anjuran program ini disponsor sepenuhnya oleh penganjur yang terlibat. Tak sabar julia dan family nak pergi ahad ni, by the way untuk surprise kan anda, tiket bawah umur 12 tahun FREE entrance tau. Perghhh jika anda sebagai parents yang booking melalui online, anda akan dapat diskaun 10% kan jimat banyak dah tu.

Tak percaya mai tengok bawah ni. Booking cepat sebelum terlambat ye hehhe...Hanya masuk ke Zoo Negara sahaja untuk anak2 bawah 12 tahun free, tapi nak masuk tengok panda kena bayar ye kawan-kawan.
Nak beli tiket ke Zoo Negara sekarang dah mudah, klik sahaja link dibawah ye. Jangan lepaskan peluang keemasan ini, sambil-sambil tu boleh sambut besday panda sekali disana Ahad ini yeyy.

Buy Zoo Negara Online Ticket : www.zoonegaramalaysia.com

11 comments:

  1. Haishh nak jadi budak umur 12 tahun la. Boleh dapat masuk free.. Ekekekek.. Dah lama teringin nak tgok panda ni

    ReplyDelete
  2. nnt amik gmba byk2 ok..nk tgk

    ReplyDelete
  3. Alah..ahad ni x free..ada gathering MIL side T_T
    Selamat berhuya2 ye di zoo negara. HEHEHE

    ReplyDelete
  4. yeayyyyy tak sabarnya nak jumpa panda comel..

    ReplyDelete
  5. wah serius baru la tau pergi zoonegara beli online. Good good to plan next trip ke sana pulak.

    3 kisah semua wanita wajib baca

    ReplyDelete
  6. bestnya,,tapi jauh sgt.huhu..btw im blogwalking here..sudi2 singgah blog i

    ReplyDelete
  7. wahh..dh blh bli online ye skang?senang laaa..

    ReplyDelete
  8. menarik offer ni...
    kalau la free masuk panda skali kan bagus :)
    tu la tumpuan nyer org gi zoo negara skang ni.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com