Star Points Hotel Hadiah Surprise 4th Anniversary | Thank You Husband You Are So Sweet! | Julia Johari
Booking.com

Star Points Hotel Hadiah Surprise 4th Anniversary | Thank You Husband You Are So Sweet!

Memang perangai julia kalau korang dah ikuti blog ini, julia adalah kaki travel dan sukakan penginapan bajet. Bila perangai hobi suka berjalan semakin menjadi-jadi simpan satu beg bagasi campak dalam kereta suami, saje, tanpa sebab, kot-kot rasa weekend nak pi berjalan dah tak perlu nak bersiap bagai, terussssssssss jalan hahahha, setakat susu dan pampers si Qaiser ilman tu dimana-mana ada jual, no hal lah. Itu perangai gila aku, lagi satu nak citer, aku ada bagi tahu aku dah packing siap2 nak pi bercuti next week dengan family tecik aku, tapi suami plak tetiba lagi gila dari aku.....

Hahahahha, aku ingat aku yang gila, rupanya jodoh aku ni lagi mengila, aku dengan Qi lepas pi COD Ephyraskinbar dekat pelanggan macam biasa kami pi lah jalan-jalan, sekali suami berhentikan kereta kat tepi jalan, aku ingat dia keluar nak pi cakap telefon, sampai ke sudah aku tak nampak bayang dia, dia pi mana?

Emmmmmmm ko tau, bell boy tetiba buka pintu kereta Trooper Hitam suami aku nak ambil beg, oiiiiiiiii tu beg aku nak pi next week, napa nak ambil, grrrrrrrr....pelik! Suami aku cakap kt Qaiser ilman jom walid nak bawa adik jom!!!!!

Apa lagi si budak bertuah tu melompat keriangan weh.......tau sebab apa? Suami aku cakap tak bagi hadiah apa pun anniversary kami yang ke 4 tahun, alalalalalalallalal x payah lah anniversary je pun pe kisahhhhhhhh, kalau besday tu wajib hahahhahahhahahaa (gila hadiah aku sebenornya, kalau tak ada hadiah aku muncung sampai tahun depan tuntut hahahhaha)

Aku tengok hotel namanya Star Point! Betul-betul duduk dalam pekan Jalan Tar tu weh, hahahhahaha asben aku cakap kita menginap sini semalaman, petang sampai ke malam kami pusing satu jalan tar beli makan macam-macam, aku tak beli baju pun sebab nak jimat kos aku nak pi travel next week hahaha so makan lah sampai kembung.

Budak bertuah ni kalau dapat pi dok hotel dia punya sukaaaaaaaa kau sendiri akan rasa gembira, eh aku suka tau tengok budak2 lincah seronok apa yang di suka, ko tak tau, hari-hari si Qi ni cakap kat walid dia, walid nak duduk hotel...nak duduk hotel...ko rasa?

Mak pak ko tak kaya dik nak dok hotel hari-hari, motak pale kami weh hahahaha budak-budak kan apa yang dia tau...layankan aje.

Hotel ni bersih, aku kalau pi menginap mana-mana pun aku mesti review, review aku mesti capai rating aku suka, kalau tak, tak ada maknanya aku nak review hehe.

Lawaaaaaaa okey hotel star point ni, betul2 mengadap Semua House hahahhahah, selangkah je dah sampai, memang port syurga shopping, suami aku siap cakap, julia bayangkan lah sekarang kita tengah melancong kat Hatyai lagi dok depan Lee Garden Plaza....kahkahkahkahkah imaginasi suami aku lagi mengila dari aku...so aku tak gila sorang2 lah kan hahahahha

Deluxe Room

Alolololo omey gambar ni, Qi dgn rakan baiknya Walid, memang sekufu diorang ni, makan pun sebekas, jalan pun lebih kurang sama, memang anak walid, esok besar pasti dia akan tolong perniagaan walid dia, amin.

Aku pantang nampak cermin besor gabak cam ni...aku lalu beribu kali dah, tetap nampak whole body hahahhahhahaha Qi pun sama,mencik ar cermin ni, rasa nak cilok bawak balik rumah hahahha

 Bilik air dia comel sangat, cuma sempit sikit hehehehhehhe, ko jgn macam2 julia, dah dpt surprise ko merungut ada yang kena campak luar tingkap nanti hahhaha

Selfie sedas, hahahhahaha

Ko nampak?
Ephyraskin bar aku tu aku potong 4 letak dalam bekas kecik, mana-mana aku pergi pasti ada dalam luggage, senang simple je, aku suka ephyraskinbar sebab fresh je muka bila pakai weeeeeeee




Budak ni tidur selesa sungguh, walhal kat rumah dia pun tidur beraircon, betullah kata orang, bila berubah tempat tidur sekali sekala rasa selesa tu lain macam, rasa happy je tengok anak macam ni, happy dia.

Best hotel ni, kalau ada saudara mara jauh yang memang datang KL niat nak bershopping sakan sekitar jalan Tar, haaa sesuai book this hotel sebab sangat-sangat centre dengan bandar KL, harga rasanya tak mahal sangat pun, just nice.

Nak lagi happy tunggu lagi 4 hari, alahaiiiiiii cepatlah tak sabar nak pi KLIA2 lagi, nak breakfast kt situ, baru naik AA, best yeeeeeeee cepatlah hari Rabu depan hehehhe

Husband, Thank You!
Sweet sangat dia mmmuahhh pipi gebus dia hahahhahha

Info selanjutnya: Starpointhotel

13 comments:

  1. Alolo sweet sgtt...hihi...bestlahh nak p travel plak rabuu huhu

    ReplyDelete
  2. Atototo sweet sangatttt! Bestnya dapat suami prihatin macam hubby akk... Apapun memang cantik hotel tu, nampak sangat selesa

    ReplyDelete
  3. Seronoknya laaa mudahan bakal suami sweet mcm ni jgk hehe

    ReplyDelete
  4. Salam, hahaha sweetnyaa akak and husband..terbaiklah..sy suke mcm ni lah..xpyh jalan jauh2, menginap je kat dekat2 port shopping kan..mmg heaven, haha.. :D

    ReplyDelete
  5. Dpt tdo otel mmg suka la walaupun hotel budget janji hotel.. Suasana tu rs lain..Happy holidays nextweek

    ReplyDelete
  6. Dpt tdo otel mmg suka la walaupun hotel budget janji hotel.. Suasana tu rs lain..Happy holidays nextweek

    ReplyDelete
  7. bestnye akak ! im so jealosy hehe gembira je sekali sekala brjalan bwk anak2 kan .. moga bhgia sllu kak

    ReplyDelete
  8. Tido hotel ni budak2 la suka kan..
    Anniversary nk tmbh adik Q nih..hahahahha..

    ReplyDelete
  9. Sweetnyaaaa. Hehe.

    Emi pernah masuk kat bilik hotel ni tahun lepas tak silap. Exactly sama mcm dlm gmbr yg akak letak ni. Tak tido sana pun. Kebetolan ada urusan kerja kat sana malam lepas office hour. Bos sewa 1 bilik ni so that kitorg sume blh gilir2 masuk tukar baju. Kekeke :P Not bad la bilik dia. Bilik air pun bersih je.

    ReplyDelete
  10. Wahhh seronoknyaa kak. Happy anniversary kak :D

    ReplyDelete
  11. bestnya! lomantik juga walid yer buat suprise camni. nice laa hotel tu, boleh masuk list hotel utk lepak in KL hehe

    ReplyDelete
  12. tq la ju share.
    aida memang sgt nak dok hotel ni la nanti.
    sebab nak sopping kat jln tar. jenjalan pasar mlm sabtu (ada lagi ke ekk?).
    lepak sogo...
    gi CM...
    mengimbau memori bercinta dulu kala :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com