When Your Next Trip? | Julia Johari
Booking.com

When Your Next Trip?

When?
12 hari lagi lalalallalalalalla
Ke mana?

Dalam Malaysia je,
6 tahun dah lama tak ke sana, 
Kita pi balik bawa budak Qaiser ilman tu,
Belum pernah lagi pi.
Kaki travel macam julia tak pernah nak menyesal book flight hehehe

Tiket belon AA dah lama book, 
Sejak Nov tahun lepas lagi tauuuu,
Perghhh melampau lama nak tunggu, 
Dah kata tiket murah sure lah kena tunggu kan.

Ala dekat-dekat pun naik flight jugek kehkehkehkeh,
SUKA!
Tak penat, heret je bagasi duduk, eh sampai dah, tadaaaa

Hotel dah booking by Booking.Com minggu lepas,
Senang giler booking dari situ tak perlu deposit bagai,
Tempat dimana aku kena sorokkan dulu,
Atas faktor keselamatan aku dan family aku jugak.

Nanti dah settle sakan kt sana, 
Baru aku up dimana aku stay dan berjalan,
Bahaya gak up awal2, takut lah kan apa-apa terjadi kat sana huwaaaa 
Okey, okey think positif julia, think positif,

Cuma aku tak kan cerita hotel mana aku duduk dulu kot,
Mungkin aku cerita aku berjalan je dalam ig dan fb okey what...
Kalau bagi tau dok hotel mana BAHAYA!
Eh banyak plak songeh lepas baik demam sakit urat ni...kaki gatal dah nak berjalan sambil sepak2 pasir hahhaha

4 hari 3 malam je, 
Aku nak hirup bau perubahan tempat orang,
Trip santai je, 
Bukan trip penuh aktiviti, 
Adalah tentatif, tapi sekadar jelah...xmau terikut sangat sebab aku nak tenang2 je.

Baju semua dah packing gila tak...
Aku biarkan je dalam bot kereta suami, anytime siap terus blah ke KLIA2 weeeeeeeeeee sonoknya...nak berjalan ke luar negara walaupun dekat2 sekarang macam tak sesuai, mata wang negara jatuh teruk, aku tak koser, banyak lagi tempat menarik kt Malaysia ni belum aku sampai...tunggulah macam mana kot mata wang okey stabil balik leh rancang pi obersea dekat2 hehehhe

Tenang ye gambar ni kan, 
Seronoknya...tak sabar nak hayati alam semula jadi yang indah ciptaan Allah.
Tabung dah penuh husband & wife...alhamdulilah.
Sampai masanya julia kongsi ye bye
Sumber: Google.

13 comments:

  1. selamat bercuti!!! souvenir banyak2 tau!

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnye g holiday.. btw, take care sis.. have fun..

    ReplyDelete
  3. amboi main teka teki pulak ni..
    apa2 pun happy holiday in advance ya juju :)

    ReplyDelete
  4. yeayyyy..dah tau dah..
    langkawi kan?
    hihihi..ila gi bulan depan..
    happy holiday ju..

    ReplyDelete
  5. Salam, wahh tgk org2 komen tu kat Langkawi ke....aduh cantiknya pemandangannnnn...nak holiday jugaaaaa~~ hihi

    ReplyDelete
  6. wow. moga happy la ye julia holiday :)
    nanti update citer ye...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com