Vendeur Festival Fesyen Terbesar Malaysia Matrade 2015 | Julia Johari
Booking.com

Vendeur Festival Fesyen Terbesar Malaysia Matrade 2015


Menjelang Hari Raya 2015 tak lama lagi, satu pameran fesyen terbesar di Malaysia sedang rancak diadakan di Matrade Malaysia. Tinjauan kami tengahari tadi menampakkan ramai orang berpusu2 sehinggakan parking jauh dari kawasan sekitar Matrade. Bila lihat parking banyak yang penuh, kami batalkan niat untuk ke sana tengahari tadi sebab masa pameran sehingga jam 2 pagi!!!!

So kami bercadang bertolak selepas berbuka dan solat Maghrib dulu. Alhamdulilah, pergi waktu malam memang selesa, cuaca x panas dan anak selesa, parking hanya di caj RM5 sahaja per entry.
Banyak plak tu parking kosong belah malam di dalam Matrade walaupun kereta masuk tak putus2. Ada rezeki kami. Pertama kali ke sini gah sungguh bangunan Matrade.





Sewaktu masuk ke dalam meriah sungguh dengan pelbagai jenis butik yang ada. Pengalaman julia banyak hadiri pameran hijab selama ini di merata tempat tapi disini lagi meriah. 270 booth dipamerkan disini. Ada macam2 koleksi tudung terkini. Tapi julia tetap suka nan satu.....

Tadaaaaaa! Happpyyyyy sgt2 orang tak ramai tapi besar betul banner haaaa puas tgk.


Kemahennn haa julia berenang dalam lautan tudung yang sangat banyak corak lawa2...pastu tak payah beratur pjg...orang tak ada hahaha untung mai malam

Puas hati dapat Green Label, Pink Label dan White Label idaman hati. Corak terbaru GL tu only RM14 cupcake...yeyyyy borong sbb murah.

Total lost RM37 je...hahahahha jangan ditanya pasal jubah tu semua sebab dah aim nak beli kt tempat lain. Korang boleh beli jubah terkini kat sini mmg puas hati okey.


Last sekali pusing semua butik, memang aim nak singgah pameran Ephyra...kerlassss tau booth ephyra, sempat snap gambar buat kenangan. So bagi yang nak cuba EphyraSkinBar boleh juga dapatkan melalui julia juga ye whatsapp 0136327333.  Tetap harga sama RM39 je. Pi la mana2 pun memang itulah harga pasaran.

Best pameran fesyen terbesar di Matrade...happening gila!!!!
Korang jangan lupa pi ye Ahad ni last. Jangan lepaskan peluang keemasan. Okey bye!

28 comments:

  1. Tula.hubs outstation.kalau x mmg dh smpi dah..uhukkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada suami best sikit dia leh tolong kita shopping sekali kan kak...xper sis next time hehe

      Delete
  2. wah meriahnya suasana kat sana..
    jom singgah ke teratak http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah meriah sgt2...ada video tarian semua esok la julia upload

      Delete
  3. Replies
    1. Eellee mmg meriah...tp kalau pi malam lg best tenang dan sejuk je

      Delete
  4. bestnya..
    kalau dekat mmg dah pi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mas dok area mana...matrade ngan umah ju dkt sgt

      Delete
  5. Wah..bestnya....kalau sapa takda baju raya lagi boleh pergi ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...julia dh ada baju raya so x beli pun...just beli AJ je hehe

      Delete
  6. Replies
    1. Kak nani...serius murah...corak cup cake lawaaaaaa

      Delete
  7. Replies
    1. Window shopping yg byk dear hehehehe...beli AJ sbb murah

      Delete
  8. Baju lip lap ada tak kakak... klu ada nak gi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha kak zura berlambak ada tau mai terjah hehe

      Delete
  9. bestnya shopping..wah JuJu sakan borong AJ ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak su hehehe aj je yg murah hehehe lg satu suka pakai sbb kain best

      Delete
  10. Salam, wahhh gila best!! kat JB ni pun ada 2 tempat kumpulkan vendors mcm ni..tp xpergi sbb xde geng, hahah

    ReplyDelete
  11. tengok kat fb kengkawan bukan main penuh tempat ni bersesak2..

    ReplyDelete
  12. Seronoklahh akak borong AJ. Hehehe. Dekat pwtc nanti ada tak ehh dorang bukak booth?

    ReplyDelete
  13. untung la dapat soping AJ offline

    ReplyDelete
  14. bestnyeeee..aj murahhhh..xde org pulak tu..xyah nk amik no, beratur pjg bagaiii..

    ReplyDelete
  15. hi

    Thank you support Vf :)

    Jgn lepaskan peluang utk vf yang akan dtg k..

    ReplyDelete
  16. hi

    Thank you support Vf :)

    Jgn lepaskan peluang utk vf yang akan dtg k..

    ReplyDelete

  17. Good day!

    we are easy loan lenders, we lend loan in a low interest rate of 2%, we are fast and reliable and also we are trust worthy, if you are interested in getting a legitimate loan from our company kindly get back to us now with this information so that we can immediately proceed with your loan request from our company, hare are the details needed from you to get a legitimate loan from us,

    APPLICATION FORM

    Name:_________
    Address:_________
    Country:_________
    Occupation:_________
    Loan Request__________
    Purpose of loan__________
    Loan Duration__________
    Monthly Income:_________
    Phone Number:_________

    Kindly get back to us through our Email: ptlender01@gmail.com
    Bacon Tasha Elizabeth®

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com