Sembang Pasal Ephyra | 1 | Julia Johari
Booking.com

Sembang Pasal Ephyra | 1

Alhamdulilah, hari ini mungkin yang ramai masuk kerja...
Pagi tadi nak amik kunci opis: Adik, akak nak booking trial ephyra tu ada lagi? Terus beliau bagi duit dari kocek bagi...katanya tak per nanti dah restok wassup je akak...(nak masuk opis rezeki bergolek)

WhatsApps: Dari malam semalam sampai pagi ni...menderu nak ephyra skin bar...ada yang nak 4 ketul terus...ada yg nak cuba dulu....

Ya Allah...macam ini ke rasa jadi peniaga kecik2...selama ni aku x pernah rasa meniaga...seronokkknyaaa bila dapat gembirakan mereka...kawan-kawan sabar ye...insyaAllah 27 Julai ni baru COD dan pengeposan akan dijalankan.

pssstt...makin korang beri...makin byk hikmah disebaliknya yang kita tak sangka2 dapat...Allah... :) 

(Entry ni bukan niat nak menunjuk2....bukan nak riak2...hati aku ikhlas nak kongsikan apa aku rasa, Ya Allah, permudahkan urusan ku Ya Allah)



Ada lagi rekod pre order sebelum raya...tapi cukuplah sampel gambar ni aku share dengan korang...next time julia update lagi kisah si Ephyra ye.

Info Lanjut Click SINI

2 comments:

  1. semoga rezeki jue bertambah..tambah..tambah lagi lepas nie.. =D

    ReplyDelete
  2. Ephyra memang hangat dipasaran skrg... terbaiklahhh

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com