Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Blog Julia Johari Dot Com | Julia Johari
Booking.com

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Blog Julia Johari Dot Com



Kosong-kosong ye kawan-kawan alam maya, di kesempatan ini julia nak inform Blog Julia Johari akan offline bermula esok dalam masa seminggu. Jika bosan bacalah entry-entry terdahulu ye kekekeke. Julia dan family tercinta akan beraya di KL dan Kuantan Pahang, semoga anda semua selamat sampai ke kampung halaman masing-masing ye. Kalau makan ketupat dan lemang tu jangan lupa ambil gambar tau hehehhe nak tengok kemeriahan raya kalian nanti dalam blog masing-masing mahupun di FB.

Selamat beraya semua, julia mohon ampun maaf jika sepanjang penglibatan 5 tahun julia dalam berblogging ada menguris perasaan anda, niat cuma satu hanya ingin kita semua bersatu menuju ke arah kebaikan, tiada unsur dengki dan khianat didalam hati, kosong-kosong tau mmmuahhhhhhhh 

Nak tahu info terkini julia jom follow Instagram dan FB Julia Johari di link:

Dan dengarkanlah kompilasi lagu-lagu raya klasik dari julia search tadi ye, semua lagu-lagu raya klasik inilah kita membesar beraya setiap tahun, bukan lagu raya hipster ke, pop rock ke, hard rock ke, tu semua tak kena dengan jiwa julia. 

Inilah jiwa raya julia, sambil beraya click video ni dengar sama-sama. Bye-bye korang. Mmuahhh!




1. Dendang Perantau [Tan Sri P Ramlee]
2. Selamat Hari Raya [Puan Sri Saloma]
3. Gurindam Di Pagi Raya [Jay Jay]
4. Hari Raya Bahagia [Jay Jay]
5. Suasana Riang Di Hari Raya [Junainah M Amin]
6. Satu Hari Di Hari Raya [Datuk M Nasir]
7. Ku Pohon Restu Ayah Dan Bonda [Mamat Exist].
8. Dari Jauh Ku Pohon Maaf [Dato' Sudirman]
9. Bila Takbir Bergema [Datin Rafeah Buang]
10. Inang Aidilfitri [Dato' Sudirman & Zaleha Hamid]
11. Selamat Hari Raya [Rahimah Rahim]
12. Pulang Di Hari Raya [NoorKumalasari]
13. Gembira Bersama Di Hari Raya [Othman Hamzah]
14. Puasa Dan Raya [Senario]
15. Hari Raya Hari Bahagia [Ramlah Ram]
16. Selamat Hari Lebaran [Ramlah Ram]
17. Selamat Hari Raya [Ramlah Ram]
18. Di Pagi Aidilfitri [Rosemaria]
19. Aidilfitri [Sanisah Huri]
20. Bersabarlah Sayang [Sanisah Huri]
21. Bisikan Hati Di Pagi Aidilfitri [Hail Amir & Datuk Sharifah Aini]
22. Seloka Hari Raya [Hail Amir & Uji Rashid]
23. Selamat Hari Raya [Datuk Sharifah Aini]
24. Suara Takbir [Datin Seri Siti Nurhaliza]
25. Meriah Suasana Di Hari Raya [Datin Seri Siti Nurhaliza]
26. Halaman Asmara [Awie & Ziana Zain]
27. Selamat Hari Raya [Dato' Sudirman]
28. Doa Di hari Mulia [Uji Rashid]
29. Dengan Bismillah [Uji Rashid]
30. Sepasang Kurung Biru [Khairil Johari Johar]
31. Di Hari Kemenangan Ini [Datuk M Daud Kilau]
32. Hari raya Tetap Tiba [Sweet September]
33. Ewa Ewa Hari Raya [Malek Ridzuan]


#duitrayajuliajanganlupatau :p

10 comments:

  1. wah..kalau datang ke rumah dihidang kuih...singgah blog dihidang lagu raya ek hihi. selamat ari raya julia :DD

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan n Syawal

    Maaf Zahir dan Batin ;)


    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Juju... take care.

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya Juju... take care.

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari raya.
    Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya jue...kosong kosong yer..=D

    ReplyDelete
  7. Belum terlambat ni nak ucapkan Selamat Hari Raya...maaf zahir batin..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com