GIVEAWAY RAYA BY Bella | Julia Johari
Booking.com

GIVEAWAY RAYA BY Bella

Klik gambar di atas untuk sertai

Saya sudah sertai GIVEAWAY RAYA by Bella. Ada yang nak menangi hadiah? Jom sertai, syarat-syaratnya pun mudah sahaja. 
TARIKH GIVEAWAY RAYA
 9 JULY  2015 ~ 23 JULY 2015 (11.59 MALAM) 
PENGUMUMAN PEMENANG:
24 JULAI 2015


Mencari 15 orang Pemenang Untuk 

Pemenang 1 : RM 10 + Satu Tudung Bawal Satin + Satu Korean Face mask
Pemenang 2 : RM 10 + Satu Tudung Bawal 
Pemenang 3 : Rm 10 + Satu Korean Face
Pemenang 4 & 5 : Satu Tudung Bawal
Pemenang 6 & 7 & 8 & 9 &10 & 11:  Top up Rm5 
Pemenang 12 & 13 & 14 &15 : Satu Kerongsang 


GIVEAWAY  RAYA

Syarat-syarat wajib :



1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY RAYA BY Bella

5. Letakkan link penyertaan anda di kotak komen.

Pemenang akan di pilih melalui random.org dan juga yang telah memenuhi kriteria yang di tetapkan. Semoga berjaya dan terima kasih kerana menyertai GIVEAWAY RAYA by BELLA.

8 comments:

  1. Salam, all the best kak (n_n) best hadiah dia tu..hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih... join giveaway ni.. datang sport check ni.. hahaha

    ReplyDelete
  3. best2 hadiah nya..kalau sempat nak join jugak la..

    ReplyDelete
  4. hahaha, lelaki boleh join ke tak ni??

    ReplyDelete
  5. Hye. Singgah dan blogwalking dari segmen yg sma.goodlcuk

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/giveaway-raya-by-bella.html

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com