Garsa Kitchen Sandwich Delivery Paling Sedap Dengan Isi Padat | Food Review | Julia Johari
Booking.com

Garsa Kitchen Sandwich Delivery Paling Sedap Dengan Isi Padat | Food Review


Garsa Kitchen bikin hati tak keruan! Tau sebab apa hari ini pertama kali makan waktu tengahari dengan Sandwich Super Fresh dari Garsa Kitchen. Sekali sekala makan pagi, lunch, petang atau malam makan sandwich super fresh pun sodap kan. Kerlas siap ada special delivery tau korang, sampai ke pintu pejabat dan pintu rumah orang-orang Garsa Kitchen mai hantar dengan senyuman.

Ringg-ringgggggggg!
" Kak julia kah"
"Ya, saya julia"
"Saya dari Garsa Kitchen nak hantar delivery yang dipesan, saya dekat jalan Parlimen ni, boleh masukkah?"
"Awat tak boleh, mai-mai masuk, pi kat menara Parlimen tu tekan lif tingkat 7, haa masuk kak julia ada nanti"
"Baik"

Inilah dia aksi spontan adik dari Garsa Kitchen hantar delivery dekat kak juju, pandai cari bilik naa hehhee, tengok dia senyum, cam ni lah kami suka mai hantar muka ada banyak senyum. Julia order mini set sandwich RM22 (12 pcs) sahaja. Murah dan sangat-sangat sedap! 

Apa yang BEST Sangat Garsa Kitchen!
  • Inti Sandwich - sangat PADAT, kenyang oiii makan nampak je kecik tapi kecik-kecik cili padi!
  • Potongan menarik - sandwich dipotong sangat comel
  • Menu - ada macam-macam menu boleh order
  • Rasa - sandwich yang sangat fresh, makan tak jemu
  • Murah - Praktikal dan murah, anytime boleh order untuk delivery untuk sebarang majlis atau personal.

Tudiaaaaaaa tak sabaq dah julia dan makan sandwich super best dari ladang ni weh hehehhe mmg hebat!



Sorry eh, i nak makan dulu, lapaq!
Aummmmmmmmmmm sedap nak arwah...padat dan isi sangat sedap....macam ni lah kakak juju ko suka! Leh order lagi....


Kongsi bagi kawan opis rasa, semua kata sedappppp, isi tebal dan padat, yang spicy sandwich kata mereka sedap walaupun pedas hehehhe aummmmm

Tinggal sikit bagi suami dan anak tersayang dirumah, diorang pun nak rasa juga hehehhe, suami siap whatsapp kata amboiii makan sandwich kt opis sedapnya....dia tak tau ada rezeki dia juga ni nak bawa balik hahahhaha
Terima kasih Garsa Kitchen, terbaiklah!

Menu yang korang boleh order seperti dibawah:

BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

EGGSTACY
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA (mixed sandwiches)
L RM45

Sandwich Delivery order:
Boleh Pre order dan instant order perlu 2 jam sebelum
Sekitar kawasan Kuala Lumpur
InsyaAllah akan datang akan buka di Shah Alam

Whatsapp Order: 011-3291 6119

29 comments:

  1. adoii terliur tengok..nak kena order niii

    ReplyDelete
  2. first time tengok sandwich delivery ^_^ . berbaloi la dengan harga. padat !

    ReplyDelete
  3. aaaaa... terliurrr.... nak order jugaakkkkkk

    ReplyDelete
  4. adoi kak.... tergoda kita .. cam sedap ni...tp jauh ler

    ReplyDelete
  5. tela2 air liuq ni..kalau ada kat sini saya pun nak order..tapi kat sini,mampu buat sendiri je la...hahha

    ReplyDelete
  6. Tengok gambar pun nampak yang inti dia padat..sedapnya kak juju..teringin ni, dekat kedah ada tak?

    ReplyDelete
  7. dah makan sandwish ni ..mmg sedap dan padat isinya.. sesuai klo kita nak gi travel , mkn dlm kete..hehee...

    ReplyDelete
  8. mekaseh ju share psl ni...terus dtg idea utk breakfast kt opis...haha ^_^

    ReplyDelete
  9. dah cuba garsa kitchen sandwich ni, memang sedap

    ReplyDelete
  10. sedap kan juuu! huaaaaaa.nt leh order lg,

    ReplyDelete
  11. ok, sangat lapar tengok sandwich tuuuu!! nak!!

    ReplyDelete
  12. Terliur pulak nengoknya. Nak order jugaklah. Heheh :D

    ReplyDelete
  13. menarik ni.. agak2 nak gi picnic bleh order & delivery terus kat tempat picnic 2 jam sebelum hihi

    ReplyDelete
  14. sedapnya, tak sabar nak order gak..
    nantikan kerakusan akak makan lak nanti..

    ReplyDelete
  15. Aaaaaa sedapnya . Nak jugak. Tp klu order yg 12pcs je dia boleh delivery kat sg besi or tak eh? Kot2 kena order yg large baru dia anto

    ReplyDelete
  16. wahhh..dapnyeee..bukak je fb ramai plak yg update sandwich ni..terus terliurr nasib baik x mengandong..

    ReplyDelete
  17. menarik sgt.
    ni jadik inspirasi.
    sok mlm ajak jiran tetangga beraya umah.
    buat makan-makan supper.
    plan nak buat sandwich :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com