Anda Tanya Bro Framestone Jawab. | Julia Johari
Booking.com

Anda Tanya Bro Framestone Jawab.

Anda pasti kenal dengan seorang blogger terkenal Bro Framestone? Sure kenal punyalah, beliau sangat aktif dalam media sosial dan seorang bapa full time bekerja dari rumah tau. Throwback entry dulu SINI julia pernah utarakan satu isu dan isu tersebut dipilih dari puluhan pertanyaan dalam kotak komen. Seronoklah bila blogger terkenal sudi buat entry khas dari pertanyaan kita tu sendiri kan.

Sekarang anda jangan lepaskan peluang ini, sempena bulan Ramadan yang mulia ini, apa yang terlintas di fikiran anda untuk tanya dengan Bro Framestone? SEO blog kah, tips bagaimana nak jadi blogger full time kah, apa sahaja yang korang nak tambah ilmu silakan komen di kotak komen di bawah ye, nanti bro sendiri akan pilih soalan bertuah korang tu.

Contoh soalan julia dan dijawab oleh Blogger Bro Framestone adalah disini click : Sekiranya Kita Meninggal Dunia, Bagaimana Dengan Blog



Dapatkan Mingguan Wanita edisi 26 Jun - 2 Julai 2015

Jangan lupa tanya soalan di ruangan komen dibawah ye, jika bertuah, nama anda akan terpampang didalam blog Bro Framestone!
Selamat Bersoal Jawab :) 

20 comments:

  1. saya nak tanya, berapa harga panda atas kepala broframestone?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam gambar ini, beli dekat Zoo Negara... dalam RM28 kot... Tapi dah hilang.

      Yang terbaru beli dekat Cameron Highland... Harga Rm10... Ada banyak haiwan lagi dekat sana.

      Delete
  2. saya nak tanya broframestone.. berapa kuota internet yang digunakan setiap bulan, selaku blogger dan aktivis sosial media...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pada handphone.. Memang amik kuota 5GB sebulan.

      Kalau dekat rumah, pakai streamyx jiran sebelah. Unlimited... Cuma kelajuan agak kurang dan terbatas sikit if nak buat benda yang memerlukan internet berkelajuan tinggi.

      Delete
  3. saya nak tanya broframestone, sukarkah bekerja sendiri? apakah yang bro buat untuk menjana pendapatan selain berblogging?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bergantung pada seseorang juga.. Kalau ikutkan ramai je yang berkerja sendiri. Ada buat sedikit khidmat menguruskan social media dan PR untuk beberapa klient.

      Delete
  4. broframestone, bila agaknya nak berhenti berblogging...? atau akan terus berblogging? Blogging sebab minat atau blogging sebab dapat buat duit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu sebab minat, sekarang sebab kerjaya... dan blog merupakan salah satu sumber pendapatan.

      Delete
  5. rasa-rasa bro.. apa yang perlu dibuat untuk melatih blogger-blogger baru yang belum cukup skill untuk menulis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm.... Sekolah dulu tak belajar menulis ke? Kena g sekolah balik la macam tue... Penat je cikgu ajar dulu-dulu he...23x

      Delete
  6. ha ha ha, tu diaaa abang kid...berdas das soklan....

    ReplyDelete
  7. HAI BLOGGER,
    JEMPUTLAH SINGGAH KE LAMAN BLOG KAMI!!! KAMI JUAL, SEWA MESIN FOTOSTAT (RICOH) DENGAN HARGA MURAH.. ANDA NAK MURAH, BOLEH BERUNDING DENGAN KAMI :)
    http://mesinphotostatmurah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. bro, kita blogging tujuan nyer share aje, bukan riak?
    tapi kalau org kata kita riak, riak ke kita?
    sebab ye la kan, pada kita tu benda biasa, tapi tak pada org lain...

    ReplyDelete
  9. Bertalu soalan kat atas tu.. Tak tau dah nak tanya pe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je tanya soalan yang xde kaitan...

      Delete
  10. bkn main byk soalan org ats..kita pulak xtertanya..soalan lebih kurang sama..hihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com