Tiga Hari Berkampung di Le Meredian Hotel | AIFOCOM | Julia Johari
Booking.com

Tiga Hari Berkampung di Le Meredian Hotel | AIFOCOM

Kek? Amboiiiii kejam kan entry hahahhahah hehhehe santapan mata korang ni. Rindu nak update blog! Bukan tak boleh update kt hp, tak puas lah. Kena keyboard gak baru mood blogging tu masyuk! Eh julia kat sana keje sambil makan je keje....asal keje makan...asal makan keje...so makan dimana-mana gemukkkkkkkk!. Tapi best pengalaman terindah kot. First time jugalah menginap di Hotel Le Meridian, aummmmmmmm cantik hotel ini. Kerlasssssss ko!

Di beri amanat oleh bos untuk sama-sama jadi sekretariat untuk conference besar kali ini 12th Meeting of AIPA Fact Finding Committee (AIFOCOM) to Combat The Drug Menace dari 7-11 Jun 2015 di Le Meridian Hotel Kuala Lumpur.

Nak tau lebih detail click SINI. Ada info jelas tentang conference ini.



Kaunter pendaftaran untuk check in hotel. Tunggu jam 3 baru boleh dapat kunci di lobby hotel.


Masuk bilik memasing selfie dulu sedas. Hehehe.


Bilik Hotel Le Meridian cantik, just nice. Ada bathtub semua. 
 

Pandangan dari tempat penginapan. Cantiknya.

Keesokkan harinya...



Sebelum itu, jom breakfast dulu di cafe Le Meridian. Mewah sajian.
 

Makan tengahari julia...penuh lauk pauk.


Makan tengahari satu table dengan Encik Azhari (bos).

Dah kenyang terus masuk bilik sekretariat siapkan report apa yang patut untuk delegates.


Day 1
Team 1: Kak Sya, Julia dan Wani. 
Attend untuk opening ceremony AIFOCOM.

The others friends, bz dalam bilik sekretariat siapkan fail country report setiap negara. Mantop group besar ni.

Day 2: Team 1
Group yang sama untuk rekodkan detail mesyuarat berlangsung!
By the way, terjumpa my videografer masa wedding julia 4 thn lepas Abg Ajeeb disini. Just say hi dari jauh, tak sempat nak sembang kerja padat sangat. Well done bro, dah banyak kemajuan.

Keep smiling, enjoy my job! Terima kasih pihak bos, pegawai-pegawai Parlimen Malaysia dan all delegates yang banyak beri kerjasama dalam menjayakan conference ini. Well done!

Okey julia dan team bz sikit, nak siapkan report. So will stay tune back. Bye!

14 comments:

  1. ala menci laaa buka-buka je teurs gambar kek!! kejam sgt laaa dah la tekak ni dah seminggu mengidam kek..err mengidam tak nandong arrr..hahahaa..

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau keje dok kat hotel kan sis juju..
    Ahkak suka makanan hotel..
    And suka makan..hahahaha

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja juju sayanggg... he he he...

    ReplyDelete
  4. ni entry lebih pada makan ni juju.. kekekeke

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat kerja sambil enjoy camni.. hotel le meridian mmg cantikkkk sgt kan

    ReplyDelete
  6. jarang2 Ju update pasal kerja..kan?/heheheh...

    ReplyDelete
  7. Dapat belerja sambil makan kenyang..ahhaha..memang heaven

    ReplyDelete
  8. fuh mmg terliur tgk kek tu..sedap!
    aah online kat pc/laptop lebih mudah n puas sbb senang nak taip cepat..pakai hp ada terhad sikit
    apa pun mmg cantik view kat le meredian tu

    follower ke 599..
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hotel 5 star mn xsantek, mn xsedap mknnye..spupu kite chef kt ctu..hihi..
    untung julia..pengalaman yg bestt sgt2 kan dpt join event besar..

    ReplyDelete
  10. pnh makan buffet kat sini bos belanja. mmg terbaik food dia huhu

    ReplyDelete
  11. yg best psl conference tang makan² tu je...nk mendengar talk mmg out! hahaha klu ai lahhh kan... >_<

    ReplyDelete
  12. wah.. kerja julia.. macam best je.. sebab berinteraksi dengan orang luar.. comunication skill julia mesti power..

    ReplyDelete
  13. Terliur tengok makanan tu. Hahaha :P

    ReplyDelete
  14. Assalam julia,
    sob3
    naaaaakkkkk kek ituuuuuuuuuu
    ok bai :P

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com