Penghilang stress dalam kesesakan jalan raya | Julia Johari
Booking.com

Penghilang stress dalam kesesakan jalan raya

Kalau boleh aku nak balik awal sepanjang bulan Ramadan,
Sebab nak masak bagi family kecil aku berbuka, 
Walaupun masa yang ada hanya setengah jam,
Tapi tak semudah itu, 
Musim kerja tak menentu,
Kadang-kadang kena dahulukan tanggungjawab di opis berbanding dirumah,

Balik awal pun tak kira juga akan rempuh kesesakan,
Mujur aku ada budak Qaiser ilman ni,
Ada je pak lawak dia buat bagi aku ceria,

Time traffic light merah lama yang amat, 
Time ni lah my Qi tunjuk perangai hahahahhaha

Korang layankan je perangai dia ek.
Nak sambung kerja jap.


Bila sebut siapa nama umi?
Boleh dia buat-buat tidur?
Hahahhahahhah gedik!
Picit sampai lumat baru tau hahahhaha

21 comments:

  1. kerja-kerja yang tak pernah habis..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar....terikat dengan jadual masalahnya.

      Delete
  2. aloh2 comel sungguh....blh plak dia bt2 tidur

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak, last sekali buat2 tidur hehehhe mcm2

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe pelawak peneman dalam kereta tu anum

      Delete
  4. ahahaha....pandai berlakon buat2 tido.. kakakkakaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn yoorin...mcm slot drama akasia plak hahahahha

      Delete
  5. Replies
    1. tak terlayan juga perangai dia...hari2 geram dgn perangai baru dia hehehhe

      Delete
  6. Salam, hahaha mmg seronoklah ada penghilang stress yg comel ceria mcm ni kak..hihi..comel betul!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com