Mojo Studio Promosi Photoshoot Murah Sempena Hari Raya 2015 | Julia Johari
Booking.com

Mojo Studio Promosi Photoshoot Murah Sempena Hari Raya 2015

Kali ini, julia seronok nak uar-uarkan berita gembira untuk kalian semua yang suka bergambar dan kaki pose macam-macam aksi. Mojo Studio ada anjurkan promosi sempena Hari Raya RM100/perhour untuk korang semua berphotoshoot puas-puas di Mojo Studio, siapa sangkakan rates semasa rata-rata sekarang di online mahal-mahal belaka, paling murah pun RM150 ke atas tau.

Terima kasih Mojo Studio 
Menaja kami sekeluarga untuk berphotoshoot di studio tempoh hari. Seronok bukan kepalang lah satu family julia sebab ini merupakan kali pertama bagi mereka semua bergambar studio. Meriah tak terkata!

Kawasan Mudah Dicari
Nak tahu dimana Mojo Studio ini berada? Ia berada dikawasan lokasi Taman Melawati Kuala Lumpur, mudah sahaja nak ke sana, pasang sahaja waze dah sampai. Lagi satu sebelum korang nak pergi photoshoot korang wassup dulu booking date dan masa sebab ramai kot yang tempah dengan Mojo Studio, nanti korang tersalah tarikh dan masa susah nanti.

Ruang Studio Mesra Pelanggan
Menariknya dimata julia, ruang photoshoot di Mojo Studio mesra pelanggan sebab ia luas, ada port mainan kanak-kanak dalam box untuk props. sambil kita berphotoshoot, my son sedang leka bermainan lego susun tinggi-tinggi disebelah kami hehehhe, untunglah sapa ada anak dapat mainan percuma belakang tadbir. Ada ruang menukar pakaian dan yang penting cermin besar hehehhe, kalau korang suka buat banyak tema masa photoshoot nanti bagi tau awal-awal kat photografer mojo studio okey.

Photografer yang sangat sporting
Memang Encik Azam dan Encik Duwan sangat sporting orangnya, lagi-lagi nak menarik minat hati kanak-kanak seperti Qaiser ilman yang berumur 3 tahun nak pose. Bukan senang ye kawan-kawan, mak bapak pun fail nak suruh pose pandang kamera, tapi dengan mereka pandai buat aksi belakang tadbir mencuit hati untuk bagi Qi pandang kamera sambil gelak ketawa, itu memang seronok bagi kami.

Props dan Tema
Kami sepakat satu family tema santai je, sebab dah bosan buat tema raya hahhaha, sebab tema santai ni bila-bila masa boleh guna kan, boleh tengok selalu, tema raya tu kalau korang nak buat memang dialu-alukan sebab memang promosi untuk hari raya pun. Baru-baru inikan adik bongsu julia baru melangsungkan perkahwinan, so ada props wedding diorang bawa memang dah inform awal2 bawa ke lokasi senang boleh guna. 

Pastu pinjam topi koboi abah julia dan topi santai dari mama 2 buah terus ke lokasi. So kami banyak guna props kami bawa sendiri. Kalau korang ternampak kitaorang bergaya dengan topi itu memang kami bawa sendiri tau tak ada di lokasi. So fikir-fikirkan idea apa nak bawa props korang bagi meriah.

My One Happy Family Photoshoot Studio.
Props kerusi lawa ni memang sudah sedia ada di Mojo Studio, tak payah bawak dari rumah tau hehehhe (gurau) 

Info Penting Mojo Studio Yang Perlu Anda Tahu!
Mojo.Studio merupakan sebuah studio dibawah naungan Mojoreel Production yang mana servis mereka terarah kepada servis foto dan video seperti video korporat, video komersial, iklan-iklan tv dan program-program tv.

Bagi pengusaha-pengusaha butik, pemilik produk, ataupun masih tercari-cari servis studio fotografi dan videografi untuk produk anda seperti :-
- pakaian
- jubah
- tudung
- makanan
- produk kecantikan
- produk kesihatan
- dan sebagainya
My Beloved Husband.
Orangnya serius! Paling susah nak tengok dia senyum. Tapi bila bos Tazben Travel @baspersiaran dapat photoshoot di @mojo.studio automatik bertukar jadi pengarah filem meriah satu studio kena bahan dengan family happy sungguh hehehe.


Sedutan video photoshoot belakang tadbir, pengarah filem di cuit oleh anak sendiri belakang tadbir hihi

LIMITED PROMOTION !!!

FAMILY/PERSONAL 2015 Studio Photoshoot

SPECIAL promotion, Mojo Studio sekarang sedang tawarkan LIMITED PROMOSI khas untuk mereka yang ingin mempunyai koleksi photo bersama keluarga anda!


TAWARAN ini adalah TERHAD !!
  • FREE 5 pcs 4R or 1 pc A4 size photo printed 
  • FREE 1 pc CD compile of all photos.
  • Professional photoshoot service.
  • One photographer will be provided at studio for shooting
  • 1 hour session ( unlimited shots, all photos given in CD)
  • Pictures in 24 megapixel resolution
  • Suitable for Family / Groups only.
  • Normal Price = RM 150
  • Promotion Price = RM 100 ONLY NOW !!!

Jom saksikan aksi kami semua bergambar sakan menggunakan props yang kami bawa sendiri kecuali guitar hehhehe, semoga terhibur.

Aksi ini lebih bersahaja, kemain semua posing, my hubby, my adik ipar belakang tu, my adik ita sebelah pakai topi sama2, dengan my adik bongsu with Qi hahahhahhahhaa memacam korang ni.

Bertuah korang! Kakak korang blogger dapatlah tajaan photoshoot studio dari kakak sempena wedding korang baru-baru ini. Pandai diorang ni posing, maklumlah baru jadi husband and wife hehhehe hebat!

Terima kasih Jastina dan adik ipar Mas Faizal yang sama-sama bawa props comel ni, Mrs dan Mr. cantik tau. Semoga korang terhibur.

Adik kedua julia, Jelita Johari. terkejut kita orang semua, dia ni memang pandai pose, tak kaku pun. Boleh lah sapa2 nak hire jadi model produk ke, muslimah model ke, dia memang pandai hehehehehhehe semangat!

Tudia koo, ko mampu posing macam adik aku ni?
Fitam hahhahahhahhaha tak sia-sia bawa korang ni semua, kaki pose!



My Beloved Mama, Lawaaaaaaa dia, my mum memang lawa pakai jubah pastu tudung shawl merah, puji mama sebab dia cantik sangat2 dalam gambar, nampak sangat muda dari usia dia tau. Pandai mama posing!

Macam wanita korporat!
Mama ada bakat lah. Wewwiiittttttttt

Amboiiiiiiiii
Feeling romantik tanpa anak! Hahahhaa bila lagi kan, lama kot tak pose gini lepas kahwin, so pose la lomantik2 de amor hahahhaha

Time ni nak tergelak, tapi menahan je hahahhahha kita orang baru 4 tahun kahwin tau, pengantin baru lagi tau kasi can lah hahahha

Alalalallalala tomei2 ye props...dengan topinya hahha

Jom bermain Qi, ini bukan buat2 pose tau, ini real kami bermain dengan sang anak tercinta...so photografer capture moment kami sedang berlangsung masa ini.

Qi jelir lidah, but so sweet! hehehe

Peranan photografer pandai waktu ini, Encik Azam sedang buat aksi lucu belakang tadbir itu sebab Qi tergelak sama termasuk kita orang dok menahan ketawa, sementara Encik Duwan ambil gambar kami hehhehe....so sweet!

Wonderfull moment! Qaiser ilman pandang kamera tu pun dah cukup seronok dah! Bukan senang oooo nak attract budak2 ni, ada je mood swing dia hehhe


Pheweittttt! 
Hero Malaya Qaiser ilman posing macam nak masuk Majalah Maskulin je ni 
hehehhehehe nanti boleh lah hantar masuk majalah PaMa nanti.

Hehehe, posing dengan guitar dan topi motong getah, ko mampu?
Seronok tak terkata lah, beratus gambar lagi tak display sini, nanti julia upload dalam Facebook ye gambar sebalik tadbir lucu banyak.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini ye, promosi RM100 ni sangat terhad, siapa cepat dia dapat! Selamat berphotoshoot semua mmmuahhhhhh!
Layari:


Instagram: mojo.studio

Call @ whatsapp:  
Azam +60163379047
Duwan +60192218182

28 comments:

  1. sronok bila dpt photoshoot ngan family

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu dah photoshoot outdoor dengan indoor dengan family sendiri, itu julia ajak family besar julia bergambar plak ramai2...baru meriah...hihi

      Delete
  2. Bestnya...suka sebenarnya tp hubs ahkak xsporting..uhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak azrine, hubs ju pun tak sporting gak, tapi bila kita bagi tau ajak family lain bergabung haaaaaaaa nak tak nak terjoin sama juga akhirnya guna tips juju tau sis...hehehhe

      Delete
  3. Replies
    1. Jueliza suka bergambar kan...haaaaaaa pi ramai2 photoshoot kt mojo dekat je pun...xpayah tempuh jem dah sampai.

      Delete
  4. Mama julia tu...wow...cantik & nampak muda. Macam adik ngan kakak jer.

    Cantik2 gambar. Teringin nak buat photoshoot macam ni,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah fiza, mama julia tu pandai plak dia photoshoot hehehhe, dah rasa mama muda dari julia huwaaaaaaaa hahhahaha...TQ yunk, pi lah photoshoot kt mojo, murah kot RM100 je tau

      Delete
  5. Replies
    1. Fifi silakan bawa family tercinta ye...jgn lepaskan peluang keemasan

      Delete
  6. Murah kan...100 jer! Mcm tak caya...ciknad kena simpan contact mojo ni...dok plan lepas raya nak buat family photo...tq for sharing yer juju comey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah ciknad Rm100 je promosi...cepat pi booking dulu sebelum kehabisan...nanti nangis tak berlagu nanti kang. hehhehe

      Delete
  7. Bestlah..Hubby sporting.. hubby sha x brape suka amik gmbr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa kata hubby ju sporting, memula dia pun tak nak tau, tp bila julia cakap julia dah ajak family lain join sama tu yang dia tak berapa malu tu...shahida guna tips julia tu tau...still korang leh ambil gambar berdua romantik2 hehehhe

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih lynda....hebat tol Mojo Studio ni

      Delete
  9. wahhh bestnyaa family photoshoot. heheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik nanie, pi lah photoshoot, ajak mama atau family pi...ngan kawan2 pun boleh...kongsi2 duit

      Delete
  10. juju, terbaekkkk ni...yeah mojostudio memang menghasilkan kerja-kerja yang berkualiti serta memuaskan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih farah...sungguh julia setuju fakta farah tu, mojo is the best studio!

      Delete
  11. bestnyee..tiap2 tahun nk buat asyik xjadi je..murah ju..ok sgttt ni..siap print gmbr lg..size A4 pulak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama dalila dah berempat elok dah tu buat photoshoot dear...pi la booking murah sangat dah tu..mana nak dapat kt tempat lain yunk...jom2

      Delete
  12. bestnya kak juju....
    kemain QI posing sakan no..
    hihihi..
    comel asben kak juju, sporting habisss...

    ReplyDelete
  13. kalau photoshoot kat studio terasa macam jadi artis je kan.. best tu.

    ReplyDelete
  14. Awesome lah semua gambar2 jue,, suka farah tgk.. Paling suka part qi tengah jelir lidah...so cute.. Review jue pn terbaik,, farah sampai dh jatuh hati,. Kalau dekat jue confirm farah booking dh jue,, sbb farah mmg suka photoshoot mcm nie.. :)

    ReplyDelete
  15. Assalam julia
    wow
    sakan bergambor uols :)

    ReplyDelete
  16. kelas ibunya.. very profesional nampaknya.
    yang lain macam biasa sangat kan berposing sakan.. love your family potrait


    Lelaki pun suka kulit putih melepak?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com