Layan Peminat Big Apple Donuts & Coffee! | Julia Johari
Booking.com

Layan Peminat Big Apple Donuts & Coffee!

Sebelum bulan puasa hari tu, suami ajak pi tengok shopping mall baru kt Sunway Mall, besar juga lah shopping mall baru tu, tapi banyak lagi shoplot tak buka, jalan cuci mata je pun, tapi si budak Qaiser ilman ni ternampak plak big apple dari jauh, terus sebut walid nak makan, nak makan. Hahahahha dia mana tau tu donut, tau makan je...aku malas nak stop nak jalan terus je ke depan, tapi hati walid memang sejak azali mudah mengaku kalah, akhirnya masuk jua ke dalam hahahahhaha, dah tu takkan aku buat dek je kt luar masuklah kot2 leh dpt makan pree hahahhahahha hampeh!

Korang tengok muka Qi tu, ceria kan kemahennnnnnnn...siap peace kt muka cm tu lah anak bujang sorang, macam-macam pangai keluar. Gambar bawah ni dia dok tggu walid dia dok order apa lagi, memang nak bodek apa lagi lah tu suh beli. Umi malas nak kacau korang, umi nak tumpang makan jeeeee ehhhhhhhhh hahahhaha

Nampak sangat budak ni dah tak sabar nak makan donut hahahhahahha

Mengata kat Qi, umi dia pun sama lah tu kannnn nak makan sama hahahha, eh cantik la gambar kt dinding ni, mcm real punya suasana.

Ko tengok si Qi, setengah donut dah masuk dalam mulut dia, ayooooooooo mudak kuat makan ni aummmmm

Craving balik tengok satu2, ohhhh my god!
Balik ni nak berbuka Big Apple lah...yummmmmmm

Nak balik rumah dah ternampak Cool Blog, beli 2, semua pau walid dia...aku?
Diam je lah dlm kete tumpang minum je hahahhahahahha hampeh kan hahahah

Sebenarnya aku yang kemaruk Big Apple....petang ni nak cari kt Selayang Mall ada...yeyyyy!

8 comments:

  1. hahaha
    kiut sungguh peace Qi nie.
    kiut lagi Qi dari donut itu.

    ReplyDelete
  2. Tengah posa2 ni, tgk pulak gambar donut gebus big apple..aduyai..menguji nafsu sungguh. Huhuhu.

    ReplyDelete
  3. Donut big aple ni mmg sedap julia..tp manis sgt la.hehe

    ReplyDelete
  4. Qi dengan donut dah sama comel dah ha...

    ReplyDelete
  5. Salam, hahaha comelnye anak akan makan donut tu, muat sampai setengah terus haa...haha, sy pun suka big apple, tp ngeri nak makan yg creamy..rasa mcm menyakitkan gigi, haha!

    ReplyDelete
  6. alololo..comel mcm donut dah pipi qi tu..patut la bolat suke mkn donut rupenye..hihi..umi jgn marah ye..gurau je..hihi

    ReplyDelete
  7. mau carik juga la ni julia.
    anak2 dara aida suka giler donut :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com