GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF | Julia Johari
Booking.com

GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

Kali ini anjuran GA lagi gempak dari Blogger Yanie pula, penutup contest sampai Sabtu ini je wehhh, nak duit raya tak? Nak macam-macam hadiah tajaan dari sponsor tak? Julia pun salah seorang sponsor untuk event kali ini (nampak tak gambar julia di tengah2 dibawah tu tu pakai tudung tuqoise pakai topi hahahhaha), so jangan lepaskan peluang keemasan ini ye. Mudah je pun...rugi la korang tak join hehhehe.

GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

HADIAH:

Facial Voucher (Chromo Silky Therapy) bernilai RM68 + Wang Tunai RM10 x 1 Pemenang
Voucher RM10 Viet-Thai Canteen + Wang Tunai RM10 x 2 Pemenang
Shawl Butterfly (Mastura shawl) x 1 Pemenang
Tudung Bawal + Kerongsang x 1 Pemenang
Instant Shawl exclusive x 2 Pemenang
Wang Tunai RM20 x 4 Pemenang

GIVEAWAY RAMADHAN

Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

2. Follow Blog sponsor


3. Follow Instagram
@Yanieyusuf, @azlinda.alin, @melacolea, @mrsjuliajohari, @bella_idura, @rayyankata, @syimayusuf, @mawar_biru89, @anilwanina, @ikin_yusuf, @eryati, @spa_best_murah, @dreamsfairyboutique

4. Add Facebook
FB Azlinda Alin , FB Julia Johari , FB Mommy Irrayyan , FB Kak Gojes

5. Like facebook page

SPA AIRELLYN BEAUTY STUDIO

Yanie Yusuf
Cik Sepet (Kedai sim murah)
Anil Wanina (shawllina.collection)
Yoorin melacolea
Deams Fairy Hijab Boutique
FHmixstar Boutique


TARIKH GIVEAWAY :
18 JUN 2015 ~ 27 JUN 2015 (11.59 MALAM)

PENGUMUMAN PEMENANG:
1JULAI 2015


Letakkan link penyertaan anda di kotak komen di LINK ini



Pemenang akan di pilih melalui random.org dan juga yang telah memenuhi kriteria yang di tetapkan. Semoga berjaya dan terima kasih kerana menyertai GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF.



SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA DARI YANIE YUSUF DAN RAKAN SPONSOR!


Sponsor by: SPA Airellyn Beauty Studio, YanieYusuf, Azlinda Alin, Yoorin Melacolea, Mrsjuliajohari, Bella Idura, Irra Rayyan, SyimaYusuf, Lisa Mawar Biru, AnilWanina, Ikin Yusuf, Kak Gojes, Dreams Fairy Boutique.

6 comments:

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com