Cosmoderm Serum Tea Tree Kawalan Minyak Muka | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Cosmoderm Serum Tea Tree Kawalan Minyak Muka | Review Produk

Wahhhh gitu, sampai dah parcel Cosmoderm hari ini, apa kata kita cuba produk Serum Tea Tree Kawalan Minyak pula. Banyak rangkaian produk skin care halal dalam website www.cosmoderm.com.my tapi julia berminat nak review produk ini. Ini bukan PENCUCI MUKA ye kawan-kawan, ini adalah sejenis SERUM khas dirumus dari pati lemon, lidah buaya, ekstrak buah dan medium utama sudah tentulah minyak tea tree kan. 

Julia masih setia guna pencuci muka yang terdahulu, so lepas cuci muka kan julia terus makeup je, langsung tak tenyeh krim pun, makeup direct hahhahaha, pastu kalau duduk dalam opis lama-lama kan dah perasan kulit cepat nau keluar minyak sekitar hidung dan pipi gebu tu hahahha...kalau terlupa lap dengan tisu, so ko tengah tayang kilatan di muka merata-rata orang. Itu kes terlupa.

Itu sebab lah tisu kena senantiasa ada dalam beg, kadang2 tisu habis lap je dengan tangan semata nak sorok minyak kt muka awwwwwww malu kalau ada orang nampak kilatan muka ko tu dari sebatu kotlah kan hehehhe

Aku suka makeup simple, tenyeh bedak je pun kan, tak pakai concelar pun. Sebab bekas jerawat dah kurang sikit. Cumanya ko nampak kan minyak sekitar ZON T tu...kemain berkilat!!!!!

Okey, kita try malam ni, nanti esok lusa aku citer cam ne efek kebaikan dia ye...

Nak try beli boleh terjah tengok produk lain pun ada, ada juga di jual disekitar farmasi tau.

Yakini halal dan berkesan

9 comments:

  1. COSMODERM punya produk memang tak kesal memilih dan berbaloi...sebab efek dan kesannya memuaskan hati...

    ReplyDelete
  2. baru berjinak2 dengan produk cosmoderm... setakat memang puas hati..

    ReplyDelete
  3. cantik betul packing dia..
    orang yg x beli pun rasa nak beli.

    ReplyDelete
  4. tak pernah guna..nanti bila2 nak try jugak la...

    ReplyDelete
  5. Nti nk tau jugak ju best ke..tau..ceq buleh nk tumpang beli

    ReplyDelete
  6. mcm best je serum ni..muke ni pun berminyak bkn main..

    ReplyDelete
  7. tak pernah guna pon lagi.. ok tak julia?

    ReplyDelete
  8. semakin berseri2 lagi la jue lepas nie.. =D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com