Bukan Keretapi, Thomas lah! | Julia Johari
Booking.com

Bukan Keretapi, Thomas lah!


Malam tadi, walidnya on the way balik dari Kuantan outstation kerjanya,
Tinggallah kami berdua kat rumah malam tadi, 
Satu job event media launch kat KLCC semalam cancel bagi blogger lain ganti,
Partner tak ada tak best nak pi, Baik sedekah kat blogger lain, pahala pun dapat ye dak,
Layanlah keletah Qaiser ilman tengah sibuk main keretapi kesayangan.

Umi: Qaiser ilman, keretapi kan?
Qi: Bukan, Thomaslah.
Umi: Confirm Thomas?
Qi: Confirm Thomas...
Umi: hahahhahaha macam2


Meh layan video full , kat FB semalam video pendek je, kawan kat FB cakap tak puas nak tengok Qi cakap haaaaaaaa sekarang layan keletah budak bijak sangat ni, suka perbetulkan apa umi cakap hahahhaa


Dua bulan lagi nak 3 tahun dah budak ni, 
cepatnya masa berlalu, sekarang kalau tanya dia nak adik?
Nak!!!!
Okey, tunggu rezeki dari Allah ye aminnn.

19 comments:

  1. amin..hehe dah besar boleh la jaga adik..

    ReplyDelete
  2. Thomas dan train tu samalah Qi sayang oiii... he he he...

    ReplyDelete
  3. abeh la umi lawan debat dgn qi pasni...pheww :p
    i dulu kn bila zafirah ckp nk adik i ckp kat dia ce doa kat Allah mintak nak adik...sbb kan i duk pk doa org yg takde dosa ni mcm senang makbul..haha insyaAllah kan? ^_^

    ReplyDelete
  4. Hahah kak ju...nape sy play vdeo nya kuar cite upin ipin? Haha

    ReplyDelete
  5. Haha refresh balik bru leyh tgok xD

    ReplyDelete
  6. confirm thomas lah ummi ni....tak faham...

    ReplyDelete
  7. confirm nak adeklah ummi...tak faham2..hihihi

    ReplyDelete
  8. qi ni kan.. hensem.. redup je muka dia.. nampak penyayang.. sayang kat thomas!~

    ReplyDelete
  9. sebijik perangai kakak Khairine masa kecik2..
    kakak khairine dulu siap buat isyarat mata mcm mata thomas lagi bila tengok ketapi hihi
    makin membesar makin bijak budak QI ni.. :)
    cepat2 dapat adik ya.. bleh buat teman bergurau :)

    ReplyDelete
  10. dah terbiasa panggil thomas so mmg tak nak lah dia sebut keretapi.. hehehee

    ReplyDelete
  11. Nak pinjam thomas boleh tak Qi ? hehe..

    ReplyDelete
  12. Assalam julia,
    alolooooo nomeinya Qi he3
    julia buatla satu entry kaedah nak upload video dalam blog
    ofis iols ni dah block youtube
    yang uols nyer video ni bukan youtube kan???sebab iols leh view
    konpius dah ni haaaaaaaaa he3

    ReplyDelete
  13. amboi qi..bkn maen lg..gerammm la dgr sore qi tuu..

    ReplyDelete
  14. Salam..hahaha memang lah Thomas tu..hihi..kemain dia dah minta adik ye..haha semoga dipermudahkan..aminn (n_n)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com