Berbuka Puasa di Food Court RASA KLCC | Julia Johari
Booking.com

Berbuka Puasa di Food Court RASA KLCC


Sempena Bulan Ramadan, kebetulan birthday suami jatuh pada hari puasa kedua, maka nya kami bertiga berpakat parking kereta di Avenue K terus jalan ke KLCC cari port berbuka. Bak kata suami, kita berbuka simple2 sudah...walaupun dalam hati ju nak raikan dia di tempat speacial. Okey takpe kita turutkan kehendak tuan punya birthday.

Lagi pun dah berbulan tak ke KLCC...jom tengok apa kami jamu berbuka sempena birthday suami kali ini. Simple dan mengenyangkan anak beranak. Alhamdulilah.


Pilihan suami. Nasi kandar. Memang sedap sotong goreng tu yummm
Faveret julia forever ni...mana2 pi pun Nasi Ayam Penyet je sedapp sambal dia
Kuih sambal, kuih bingka bakar sikit2 cukupla kan pemanis pembuka
Strawberry Shake ni memang marvelosss pekat dan rasa jus buah tu mmg original arghhhh sedapppp rege? berbaloi la mahal kot 1 ni...xper besday husband ye pasal harga x pandang dah haha
Hero2 tgh menunggu masa berbuka...simple dan x memeningkan kepala...sambut sederhana pun dah sonok.
Thank you so much husband!
Best berbuka puasa di food court KLCC, macam2 ada tau harga berbaloi dengan portion makanan puas hatilah kawasan luas dan bersih.

Hari ini hari keempat kita semua berpuasakan. So hari ini julia masak menu special yang di request khas oleh suami. Isteri menurut perintah dan masak penuh kasih nan sayang. Selamat Berbuka Puasa semua!

15 comments:

  1. Tengok waffle tu macam sedap!!!! Selamat berpuasa Ju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waffle coklat tu mmg terbaikkk...sedappp puas hato yati hehe selamat berpuasa juga tuk yatie sekeluarga tau mmuahh

      Delete
  2. Sweetnyaaa. Selamat berpuasa and happy birthday !

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ain...selamat berpuasa juga utk ain

      Delete
  3. macam tak ramai je yang berbuka kat sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...tak ramai dan tak sesak pun...mudah nak order makanan...serius tak ramai org...sogo ramai lah kot

      Delete
  4. dah lama tak makan kat situ. dulu kalau pergi mesti pilih spaghetti, sedap

    ReplyDelete
  5. foodcourt atas skali ni jrg mkn...kt sini suka coconut shake...slalu mkn foodcourt klcc kt level 2

    ReplyDelete
  6. last pegi food court ni sebelum kawin dl kot..lame dh xpegi..xpe ju..asal sume hepi dh ckp..

    ReplyDelete
  7. Foodcourt KLCC mmg sedap sebab tu sentiasa penuh orang walaupun mahal sikit

    ReplyDelete
  8. alamk.. waffle dan stoberi shake tu nmpak sedap la.. :)

    ReplyDelete
  9. lame tak pergi KLCC jugak.. fifi suke spagetti die kat sane..

    ReplyDelete
  10. adoiii tak tahan tengk strawberry shake..sabar farah..sabar...agagaga..=D

    ReplyDelete
  11. Salam, haha, akak sama dgn mak saya..suka betul makan nasi ayam penyet..hihi

    ReplyDelete
  12. Berapa total price? Mahal tak? lama dah tak pergi..dekat level berapa ya?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com