Adakah kita mempunyai perwatakan yang menyenangkan hati semua orang bila berjumpa? | Julia Johari
Booking.com

Adakah kita mempunyai perwatakan yang menyenangkan hati semua orang bila berjumpa?

Seronok kan bila kita bahagia setelah lihat orang persekitaran kita juga bahagia dengan dunia akhirat mereka. Tapi tak semua yang begitu, ada kalanya kadang-kadang kita tak perasan apa yang kita zahirkan semasa bertemu dengan sesama sahabat dan saudara mara. Kata-kata permulaan itu bagaimana, mata dan badan kita bagaimana kita ikhlaskan depan mereka.

Bak kata orang putih, body languange pun kita dah faham kan. Di sini julia mahu kongsikan Vlog Ramadan Hari ke-3 khas yang di terjemahkan oleh Prof. Dr. Muhaya, seorang mentor yang julia cukup segani, selalu belajar darinya, rasa dekat dihati, tak pernah bersemuka, jika Allah kurniakan rezeki mahu bertemu dengannya suatu hari nanti dan nak cium peluk beliau dan bisik padanya....Terima kasih Prof! Saya belajar setiap hari dari kata-kata motivasi Prof!

Mari ikuti slot ini.

Semoga bermanafaat. Esok julia kongsikan Vlog seterunsya ye. Makin seronok bulan ramadan ni selit unsur motivasi. Sama-samalah beramal. 

5 comments:

  1. kadang jumpa irg aku tak eye contact..rush kah konon..harus bermuhasabah diri

    ReplyDelete
  2. Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya CASH
    Boleh click sini > http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/berhari-raya-dan-contest-bersama.html

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com