Terima Tawaran Blogger Photoshoot | Julia Johari
Booking.com

Terima Tawaran Blogger Photoshoot


Alhamdulilah, tak tau nak cakap apa, hanya ucapan Alhamdulilah tak putus-putus di bibir dan di hati. Siapa sangka jadi blogger review produk pun boleh dapat peluang photoshoot produk berbayar macam ini, subhanAllah. #rezekihikmahsedekah

Kebetulan 
30 Mei 2015 (sabtu) ada dua event besar yang perlu julia hadiri, pagi-pagi dah kena bergegas ke studio untuk photoshoot dan sebelah malam adik perempuan bongsu julia akan adakan kenduri perkahwinan besarnya di Roof Garden Hotel Plaza  Jelutong, VIP Hall Level 1, Bukit Jelutong Shah Alam.

Sekarang nak cari attire yang diperlukan semasa sesi photoshoot nanti...mode shopping this weekend on!

Doa
Sahabat, mohon doakan julia dapat jayakan misi [2] session dengan baik, dengan keredhaan Allah, tujuan bukan nak bangga-banggakan, tapi nak kongsi rasa gembira, suka, bahagia terhadap rezeki yang Allah beri dengan kalian pembaca setia, silent reader, blogger-blogger, peniaga-peniaga yang selama ini setia dengan blog www.juliajohari.com.

Terima kasih atas peluang ini. Julia akan share mengenai ini selepas 30 Mei 2015, pre photoshoot maybe hehhee, stay tune readers. Mmmuahhh! ^___^v #naksujudsyukuratasrezekiAllahberi

Psst: Jemput ke link-link review di SINI yang membawa rezeki kepada ini. Alhamdulilah. Imbau kembali rezeki last photoshoot tahun lepas untuk sesi temuramah click Blogger Pilihan Utusan

54 comments:

  1. tahniah julia, rezeki Allah swt itu luas,.tumpang happy untuk Julia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Hamelia, betul tu, tak sangka rezeki berblogging tu luas juga bidangnya...aminnnnn doanya

      Delete
  2. Tahniah...glamzz adik seorg ni haaa..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ciknad...haishhh tak kejar glam2 ni ciknad...julia debor sgt ni heheh

      Delete
  3. wahhhhhh tahniah kak ju sayammmm :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek Onie...terima kasih sayang....akak doakan utk adik juga

      Delete
  4. tahniah kak...aktif btl akak..gud2

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Terima kasih cikgu azrine...ish tak kerlas pun...cuma suka hasilkan review yang menyenangkan hati pembaca.

      Delete
  6. Tahniah Ju..tumpanga bangga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih diana...diana pun suka support sesama blogger...mmuahhh

      Delete
  7. Replies
    1. hahahhahaha bukan retis nak sign2 hehehhe

      Delete
  8. Wahhh congratz kak julia :D Tupang happy.

    Btw jom singgah bw ke blog Emi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Emi, nanti sis singgah ye :)

      Delete
  9. alhamdulillah, rezeki tu. tahniah banyak2 :)

    ReplyDelete
  10. wahhhh..beronok ronok la..haha
    tahniah dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehhehe kongsi sama2 bahagian dengan korang, baru best....terima kasih mama dalila :)

      Delete
  11. Replies
    1. Hehehehhe akak debor ni dik nanie...

      Delete
  12. Congrats adik Juju.. pelahan2 meniti kejayaan dalam dunia blogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak zaza sayang...alhamdulilah sis rezeki bidang berblogging...saya doakan utk sis dan semua blogger juga :)

      Delete
  13. Assalam julia,
    alhamdulillah rezeki
    kerlasssss uols :)

    ReplyDelete
  14. Uyooo..Peewwwiitt... Go kak julia.. Go Go Go.. Hahaha..

    ReplyDelete
  15. julia.. makin hebat julia dlm dunia blogger.. bangge tau jadi kawan kawan julia.. *tepuk bahu sikit..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com