Shopping Last Minit Untuk 2 Event Besar Esok! | Julia Johari
Booking.com

Shopping Last Minit Untuk 2 Event Besar Esok!

Tadi time pukul 12 tengahari, hari Jumaat kan, so keluarlah pi shopping, banyak benda aku nak beli walaupun last minit esok adik bongsu aku nak kahwin

Broochlah, baju my son lah, kerongsang untuk my mom dan nenek, baju jubah nenek dan tudung nenek, yelah baru dapat payment review minggu ni tu leh shopping sikit sedekah kat family.

Aku bukan tak nak beli awal2 kat nenek ye baju, aku tak leh agak badan dia ukuran size camne, nak bawa dia pi beli baju jubah semalam dia lorattt, cakap tak mau susah kan julia, tak pa nenek ada baju jubah pakai apa yang ada. Aku rasa? Hmmmmm bila lagi aku nak balas jasa dia kan, yelah esok2 kot dia tak dak nanti mau aku nangis tak beli apa yang sepatutnya untuk dia...bukan orang lain...nenek kandung sorang je yang ada dalam dunia ni...

 Baju nenek ....tema merah hitam, walaupun esok aku berjubah hitam je...tapi nak nenek nampak dari jauh merah boleh hahahhahah jahat tol cucu dia

Murah yang amat

Aku puas berenang dalam lautan jubah tu naik semput aku tau 
, aku harap saiz ni ok lah gan dia.
Settle dah beli baju jubah nenek, murah kauuuu, dekat Muaz tu semua ada...murah-murah sakit tengok, untuk aku beli blouse je RM24....murah sangat2, nanti gaji bulan depan nak datang lagi borong jubah tuk mak aku plak.

Tudung aku beli kt butik Hajra jalan Tar...ada sale plak murah2...kualiti pun best kalau beli kt butik ni, kain dia sedap lain macam bila pakai...aku beli bawal satin warna belacan, santek mata tengok geram beli sehelai RM10.50 je...bidang besar...pastu beli wide shawl promo RM7...gila jap aku dalam tu.


Adik ni bagus, layan aku kaw2 ye, aku tanya semua dia senyum, aku tanya lagi dia tetap senyum, aku sayang adik ni, lupa tanya dia...baiklah.

Murah koooo....pitam jap masuk butik mahal2 ni hehehhe

Last but not least, aku paw budak depan Hajra ni shoot aku hahahhahahah....blogger kan haruslah kena tinggalkan tanda tapak kaki byk2 hehehhe

Korang, doakan aku ye 2 event esok photoshoot untuk produk review di studio dan event sanding adik bongsu julia berjalan dengan lancar, aminnnnnnnnn bubye!

8 comments:

  1. biar murah janji si pemakai nampak classy Ju..
    semoga success esok ya :)

    ReplyDelete
  2. dulu rajin terjah muaz..hajra belum lagi. Tapi, murah ni. Boleh cr tudung raya nanti. hehehe moga event esok berjalan lancar.

    ReplyDelete
  3. dulu rajin terjah muaz..hajra belum lagi. Tapi, murah ni. Boleh cr tudung raya nanti. hehehe moga event esok berjalan lancar.

    ReplyDelete
  4. wahhh murah betul tudung tu, nak pi tengok gak nanti. Good luck utk both events tomorrow!

    ReplyDelete
  5. All the best kak.. wahh dah jadi duta sekarang,,., terbaiklah

    ReplyDelete
  6. ju.. minggu lepas pon fifi soping kat muaz.. beli tudung..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com