Fridge Magnet dan Button Badge StampnPrint by Kelab Blogger Ben Ashaari | Julia Johari
Booking.com

Fridge Magnet dan Button Badge StampnPrint by Kelab Blogger Ben Ashaari



Fridge Magnet dan Button Badge cute kan. Julia dapat lepas hadiri event Bloggers Day Out Ahad lepas. Hadiah cenderahati ini disampaikan terus dari Encik Ben Ashaari kepada setiap blogger yang hadir.



Button badge ni besar puas hati tengok. Terus tampal kat beg. So setiap kali riadah pasti tersemat button badge ni di beg. Boleh juga pakai di baju time event blogger. Yeahh. 



Fridge Magnet (fm) pula julia tampal di peti ais. Asal nak masak je nampak, asal nak lalu ke dapur pasti nampak fm ni. Cute comel je, rasa nak tempah macam ni boleh layari www.stampnprint.blogspot.com 

Terima kasih Kelab Bloggers Ben Ashaari dan semua sponsors.

8 comments:

  1. wah... baru la betul punya sahabat KBBA .

    ReplyDelete
  2. hamboi dah letak kat bag n fridge...cunnn..

    ReplyDelete
  3. hamboi dah letak kat bag n fridge...cunnn..

    ReplyDelete
  4. Xbukak lagi plastik kt button badge tu. Huhuuu

    ReplyDelete
  5. Huhu untunglaaa dapat ..kakmlya tak join tak dapat la huhuhu..jeless

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com