Bila Anak Anda Mula Meniru | Julia Johari
Booking.com

Bila Anak Anda Mula Meniru

Suka meniru, suka ungkapkan apa yang di dengarinya setiap hari. Anak-anak ni ibarat macam span, lihat, serap dan tunggu masa nak tunjuk apa yang dia rasa suka ditonjolkan. Tujuan untuk bagi tahu...saya pandai itu ini.


Qaiser ilman, 3 bulan lagi nak 3 tahun  semalam seronok dia nak tunjuk dekat umi yang dia boleh pakai seluar sendiri.
Tengoklah gelagatnya, bersungguh nak pakai seluar, bila ditanya seluar ke baju Qaiser ilman pakai. Katanya baju hehehe.

Dah nampak tanda keyakinan dirinya sebab jawapan sangat bersungguh...walaupun jawapan kurang betul walhal dia sebenarnya sedang memakai seluar. Kita belajar lagi ye Qi.

Okey nak siapkan breakfast, tengahari ni julia tak masak sebab ada undangan food review di Selayang. Tunggu entry selepas ini. Bye!

4 comments:

  1. dalam proses nak meniru ni paling berhati2. macam anak saya mudah sangat tiru perkataan2 yang dia dengar dari video kartun & tv.. kekadang keluar perkataan tak berapa elok

    ReplyDelete
  2. Yeayyyy smart boy abang QI...auntie nad doakan QI membesar dgn cergas dan cerdas.

    ReplyDelete
  3. hahaha..ok la tu ju..
    bdk2..time2 cmni la yg akan kite rindu 1 masa nnt..

    ReplyDelete
  4. Assalam julia,
    my boboboy sekarang ni dalam fasa sakan meniru percakapan orang :P

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com