Warna Baju Raya 2015 Carian Paling Popular | Julia Johari
Booking.com

Warna Baju Raya 2015 Carian Paling Popular

Hai, bersiaran lagi kita kali ini tentang warna hot baju raya untuk tema 2015. Woww, bila tengok carian di google sekarang ligat mempromosikan warna Pantone Color of The Year 2015 adalah Warna MARSALA. Tulisan pun dan warna marsala gitu. Warna tu bagi julia belum pernah lagi julia cuba. Rasa macam sexy plak kalau pilih warna tu kan, hot!!!!!!! Tapi senang ke nak ikut warna tema tu, nak cari kain baju siap ready made ada ke jual?

Well, tiap-tiap tahun julia jenis beli baju ready made, siap dah gantung kt kedai, fitting terus bayar je. Senang, kepala otak tak pening nak call selalu tanya tailor dh siap ke belum baju. Memanglah bila tempah best sedap pakai serius cakap, tapi julia dah terkena banyak kali tang hantar kain mahal jadi ranap senget benget...dah tu serik, baik penat cari baju siap je lah.

Warna ini agak mencabar bagi julia yang kurang gemar warna suram hahahha, julia kan suka warna terang2 gitu, sebab tu dah nampak, tapi tahun ni macam nak try la warna  MARSALA
Tampak elegan plak tengaok lama-lama.

Ko jangan buat baju raya gini weh, ni contoh warna marsala yang super hot kalau dapat cari kain warna gitu. aHahaha ingat jgn buat baju raya nampak dedah2 lengan aku pok nanti kang hehehhehe...gurau2...warna marsala ni aku suka, dia mcm shining2 gitu...ala DULL SATIN

Warna marsala ini pun omey, pekat likat, baru semangat nak beraya hari raya pertama, julia kurang suka warna gelap2 lately ni la...

Tengok kanan ye, bukan kiri hahahha, yang ni nampak macam marsala jenis baldu kan, nampak kain mahal. Cun!

Kalau susah sangat nak cari kain warna jenis Marsala, ingat beli beg warna marsala udah ye hahahhaa, tak pun beli blouse warna marsala. Ikut gak tema raya kedua.

Udahnya susah sangat, aku makeup eye shadow warna marsala amboiiii....haaaaaaa gitu hehehhehe macam2 idea nak raya 2015.

 Eh kasut raya warna marsala pun cantik, huwaaaaaaaaaaa kerlas ko julia kalau dapat. Kalau tak ko niat pakai tema marsala udah la ye hahaha kang masalah plak hahhahah
Sumber: Gambar semua dari carian google. TQ.

MARSALA
Warna yang tengah hot untuk tahun 2015, apa lagi, suai padankan warna ini dengan warna lain pun ok what, yang penting ia lain dari yang lain, kalau cari lace warna ni pun cantik ko!

Berangan baju raya jap! 
Bye!

16 comments:

  1. cantik la...macam nak cari gak la baju color ni..hehe

    ReplyDelete
  2. cun juga warna ni..boleh buat salah satu koleksi baju raya

    ReplyDelete
  3. Yesss cun juga color ni. Tengah pikir nak buat warna apa raya ni

    ReplyDelete
  4. eh eh macam tau-tau jer ni warna salah satu baju raya kita tahun ni...ihikss... ha ha ha...

    ReplyDelete
  5. omaiiiii cantiknya.. boleh mix ngan tema akak thn ni.. heheheee

    ReplyDelete
  6. saya pun kurang suka warna gelap dan suram ni...kalau boleh nak warna ceria je di hari raya..oren ke,pink ke..kan?/hehhe

    ReplyDelete
  7. tak tau nak pilih warna apa tuk raya nanti. mcm awal plak nak fikir. haha

    adarain.com

    ReplyDelete
  8. Cantik tapi kannnnnnnnnnn i x sesuai u, sebab i berkulit gelap karang semua gelap x nampak ape dah. HEHEHE.

    Tahun ni my 2nd bujang pilih warna, kejap ungu kejap merah kejap biru kejap putih..pening =)

    ReplyDelete
  9. Tahun ni tetiba terpilih kaler merah menyala...hehehe

    ReplyDelete
  10. Tahun ni tetiba terpilih kaler merah menyala...hehehe

    ReplyDelete
  11. warna ala ala coklat gelap mmg ida tak gemar.. hahhaha ida suka colour block kekeke. tapi tema tahun ni ida amik pastel sajokkkkk ;p

    ReplyDelete
  12. Assalam julia,
    iols soka warna ni
    macam maroon campor cekelat he3

    ReplyDelete
  13. cantik!!!
    nak kate purple tak.. maroon tak.. tapi cantik..

    ReplyDelete
  14. oo..ni marsala ke namenye..
    ingtkan merah bata..hiks!
    tp kaler tema raya ktorg lebih kurang ni la..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com