12 Video Bloggers Day Out Kelab Blogger Ben Ashaari (BDO) di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya | Julia Johari
Booking.com

12 Video Bloggers Day Out Kelab Blogger Ben Ashaari (BDO) di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Assalamualikum dan salam sejahtera semua blogger dan pembaca setia blog Julia Johari Dot Com. Macam mana julia nak gambarkan perasaan Gembira, Eksaited, serta Teruja pertama kali join event besar yang dari team Kelab Blogger Ben Ashaari melalui event Bloggers Day Out yang dilangsungkan semalam 26 April 2015 di Kelab Komuniti Cyberjaya. 

Dari awal Julia dan family sampai tengok kawasan Kelab Komuniti Cyberjaya ni cantik sungguh, siapa sangka disitu ada menyediakan pelbagai jenis games yang kita boleh main beramai-ramai seperti anjuran family day blogger KBBA semalam. Event ni julia dan semua Ahli KBBA dapat masuk secara percuma sebab pihak sponsor taja kelab ini. Terima kasih Ben Ashaari dan sekretariat yang menjayakan event pertama yang sangat havoc. 
Kredit link: SPONSORS


Sekarang julia nak anda semua lihat 12 video sahaja hari ini. Next entry nanti baru julia pecah-pecahkan slot games cerita bersama gambar okey. Now ambil feel kami melalui video dengan sorakan team Biru (julia bersama team Biru gambar diatas selfie ramai2 hihi), Purple, Hijau, Kuning dan lain-lain memeriahkan acara ini dari setiap games ke setiap games. Gamat satu Kelab Komuniti Cyberjaya hahahhaha...lenguh semalam join [6 aktiviti] tidak mematahkan semangat julia untuk join aktiviti ini pada masa akan datang. 

6 Aktiviti KBBA
Aerobik, Golf, Badminton, Food Review Bayou Cafe Cyberjaya, Go Kart, dan Paintball. 

Persediaan Aerobik


Golf Berkumpulan


Ben Ashaari in Action!


Badminton Berkumpulan





Go Kart



Food Review Bayou Cafe Cyberjaya



Paintball 





Ucapan Penutupan Penuh Semangat Ben Ashaari 


Gambar Kenangan Ahli-ahli 
Kelab Blogger Ben Ashaari 



Tajaan Utama

Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Cyberview Cyberjaya

Cosmoderm 

Yeos Malaysia

Stamp N Print Enterprise

Natalia

 Moment Kaki Selfie KBBA yang pantang bergambar hehehe
Hahahaha, macam-macam aksi selfie tepat jam 5 petang sejurus selesai acara penutupan dan sesi penyampaian hadiah. Kredit pic by Ida Baharum dan Ahli KBBA.

Sudah puas tengok sedikit sedutan 12 video yang Julia sempat snap setiap acara? Mahu gambar yang lagi happening, tunggu next entry...anda pasti teruja melihat kami berentap didalam setiap pasukan hehehhe. Bye!

19 comments:

  1. Hebat! Saya suka... Saya suka...

    ReplyDelete
  2. Hebat! Saya suka... Saya suka...

    ReplyDelete
  3. Wahhhh...!!!

    Meriah sungguh dengan bawak anak-anak lagi..

    ReplyDelete
  4. cukup meriah...
    x sabo plak nk join big event lepas nie :)

    ReplyDelete
  5. memang seronok tgk korg seronok..semoga kekal ikatan persahabatan sebegini..aminn

    ReplyDelete
  6. Oh tidak ade gmbr tak senonoh terbaring terdampar Ty.. HaHaaaa

    TQ for coming memeriahkan BDO 2015 hope next event KBBA lagi meriah !

    ReplyDelete
  7. memang havoc.. tasabar nk.gathering lg...huhu.

    ReplyDelete
  8. bestnyee..
    meriah btl..
    bagus la event cmni dpt eratkan ukhwah sesama blogger..
    tahniah bang ben..eh!
    haha

    ReplyDelete
  9. Assaalm julia,
    ater kalo dah nama blogger
    ish3
    selpi
    selpi
    selpi he3

    ReplyDelete
  10. ahahahaaa....akak...jumpa lagi..hahhaaaa

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com