Roti Canai Sardin Kuah Dhal Pembuka Selera Pagi | Julia Johari
Booking.com

Roti Canai Sardin Kuah Dhal Pembuka Selera Pagi

Roti canai sardin kuah dhal satu! Lama sungguh tak makan menu pagi ini tau, tekak Melayu kena digandingkan dengan tekak mix mamak sikit sekali sekala baru semangat nak buat kerja. Sedap yer tengok gambar ni aummmmm..Pagi-pagi awal subuh jam 6.10 minit pagi lepas hantar my son, terus perut berkeroncong, malam tadi overtime kerja, so balik pick up Qi terus balik rumah dan mandi tidur tak ingat apa satu dah hihi


Korang semua suka makan apa waktu pagi? Tak de lah hari-hari makan roti canai, kadang2 bawak bekal, kadang2 makan je roti kt pantry sedia ada. Pagi ni julia nak buat lagi satu review berkaitan spa dirumah sambil buat2 kerja hakiki di opis, esok korang baca ye ada sedutan khas tutorial julia sendiri buat khas untuk korang semua.

Jom breakfast!!!! Lapar! Hehehhe...bye!

12 comments:

  1. akak bawak bekal nasi dgn sambal tauhu hari nie ;)

    ReplyDelete
  2. ari ni ain breakfast mihun goreng kat rumah...pakej bawak bekal mihun goreng untuk lunch nanti...heheh.jimat....

    ReplyDelete
  3. titeww makan roti kosong gardenia je.. xde GST.. HEHE

    ReplyDelete
  4. Sedapnya lahai. Lama giler tak makan roti canai. Hujung minggu ni nak request roti canailah kat encik suami. Dapdap.

    ReplyDelete
  5. tiap2 hari makan bekal.. hari ni malas.. makan nasi lemak tepi jalan.. bungkus..

    ReplyDelete
  6. pagi selalunya akak akan makan karipap & nescafe panas je.. once a while bila teringin bfast berat2 baru beli nasi lemak or roti canai.. lunch baru balun cukup2 hehe

    ReplyDelete
  7. auwww..dah lapar blk bile tgk roti sardin ju ni..

    ReplyDelete
  8. Assalam julia,
    macam murtabak sajork he3

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com