Instant Shawl Labuh Sarung Siap Raya 2015 | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Instant Shawl Labuh Sarung Siap Raya 2015 | Review Produk

Instant Shawl Labuh Inspirasi dari MMOC sangat sesuai di pakai dimana jua anda hendak gayakan pada bila-bila masa tanpa perlukan sebarang pin. Di pejabat, di majlis keraian, kenduri, holiday, bahkan ke pasar malam sekalipun memudahkan kita sebagai wanita masa kini mengayakan shawl mengikut syariat Islam. 

Kali ini julia memperkenalkan [2] pilihan Instant Shawl Plain dan Instant Shawl Printed yang mudah dipakai sekali sarung siap sahaja dan hanya betulkan panjang kelabuhan shawl, dalam hanya beberapa saat untuk tampak kemas dan anggun serta-merta. 


Gambar diatas yang julia gayakan adalah jenis Instant Shawl Printed. Selepas menunaikan solat waktu Zohor, hanya sarungkan dan adjust kepanjangan labuh shawl kemudian terus boleh laksanakan tanggungjawab kerja dengan cepat dan tak perlu lihat cermin langsung pun anda tetap nampak gojes. 

Kelebihan Instant Shawl Plain / Printed
  1. Material jenis kain sangat ringan;
  2. Tidak mudah keronyok;
  3. Warna pilihan pelbagai;
  4. Tak perlu serika;
  5. Mudah dibawa jalan jauh;
  6. Tak panas;
  7. Mudah dibasuh dan dianginkan cepat kering;
  8. Warna tak luntur;
  9. Selamat digayakan kerana [No Pin];
  10. Tiada lagi masalah shawl berlubang kerana masalah pin tudung.

Kualiti Kain Instant Shawl
  1. Jahitan sangat kemas di setiap sisi instant shawl;
  2. Tidak perlu pusing kain lebihan ke atas kepala kepada kerana telah dijahit siap;
  3. Ada bentuk curve cantik dibelakang instant shawl; dan
  4. Kain tidak jarang;
Instant Shawl Printed

Sisi depan dan sisi belakang labuh dan selesa digayakan.

Tiba-tiba instant shawl ni buat julia dapat efek kurus sikit huwaaaaa siapa sangka julia yang demoks boleh nampak kurus sikit pakai instant shawl ini hihi ini yang buat julia jatuh cinta nak beli untuk Raya 2015 tak lama lagi kan. Tak payah nak bersesak di Jalan TAR lagi, penat oii nak cari parking, umat manusia ramai, panas dan bersesak.


              Instant Shawl Plain
Warna Kuning Mangga perghh seronok pakai shawl ni, muka bulat kah, muka kecikkah, muka panjang kah bila disarungkan terus nampak seimbang. Labuh depan dan belakang, warna pilihan sangat menarik, bukan setakat warna ini ada warna fushia pink, grey, blue dan lain-lain. Nak tengok nanti terjah link yang julia bagi kat bawah sekali okey. Jom lihat bahagian dalam tudung instant shawl plain ini. Lihat dari segi jahitannya yang kemas.

Testimonial Julia Johari
"Nampak tak terpancar kepuasan di wajah julia sendiri seronok pakai instant shawl MMOC dari DYatieShop, kagum instant shawl ni bila pakai wajah dan badan tetiba dari gebu jadi nampak kurus sikit hahahhaha, itu yang best sangat tu, kalau anda bercadang mahu beli instant shawl plain dan instant shawl printed julia rekemen try beli dari online shop ini, kawan-kawan sepejabat julia sendiri pernah cuba pakai instant shawl ini, kata mereka cantik sangat dan mudah digayakan dipakai tak sampai beberapa saat pun, kalau nak dijadikan koleksi instant shawl raya 2015 pun boleh, puas hati!" 
- Nak tengok koleksi lain sila terjah di link yang julia nyatakan seperti dibawah, selamat berinstant shawl - Julia Johari
Senarai Harga:
Instant Shawl Plain: RM35
Instant Shawl Printed: RM45
(Harga Tidak Termasuk Kos Pos Laju)

Ukuran: 
2 meter x 0.8 meter (P x L)
(Base Preorder - Handmade)


How To Order:
DYatieShop
Facebook: DYatieShop
Email: dyatie86@gmail.com
Whatsapp: 019-460 3069

10 comments:

  1. cantik..mcm senang je nak pakai :)

    ReplyDelete
  2. WOWWWW BGUS..boleh try ni
    http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. betul2..dari bersesak2 di mall sampai berpeluh2 baik beli online saja..saya pun sekarang pilih instat je..mudah dan cepak..tak payah betul2 tudung dah..heheh

    ReplyDelete
  4. cantikkan kak. nani pun sekarang pakai instant je sennag. heheheh :D

    ReplyDelete
  5. cantik.. labuh.. menepati syariah.. boleh fifi g usha..

    ReplyDelete
  6. zmaan skrg banyak pilihan kan Ju..
    kalau boleh biar dapat pakai yg mudah & yang penting ikut syariat islam
    manis Ju bertudung shawl labuh sarung ni :)

    ReplyDelete
  7. auwwww..manissss..
    skang ni sumenye instant je..sonangg!

    ReplyDelete
  8. Assalam julia,
    sob3
    tak gheti pakai shwal
    ater muka iols bolat penuh bulan gitew :P

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com