Bergaya Blouse Muslimah Keluaran Hana_Hanisa | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Bergaya Blouse Muslimah Keluaran Hana_Hanisa | Review Produk

Blouse Muslimah Hana_Hanisa| Zaman sekarang shopping semua dihujung jari, carilah baju jenis apa pun semua keluar dalam senarai carian di Google. Blouse Muslimah paling mendapat carta tertinggi didalam carian media sosial. Oleh itu, julia nak review keselesaan julia sendiri memakai blouse muslimah yang sungguh selesa, banyak pilihan size XS sehinggalah XXXXL. Plus Size adalah carian blouse muslimah yang sangat ditekankan disini. Ada size untuk mereka yang comel seperti saya hihi

Size Mesra Alam
Review paling seronok julia nak kongsikan dengan anda semua ialah butik online ini menjanjikan size baju yang mesra size badan pengguna. Maksudnya dari size besar hingga kecil turut di sediakan di Instagram Hana_Hanisa. Corak blouse muslimah yang diketengahkan mengikut citarasa wanita terkini yang sukakan santai, selesa, serap peluh dan mudah dikendalikan ketika travel jauh.

Event yang boleh digayakan dimana sahaja
Instagram Hana_Hanisa memperagakan pelbagai jenis blouse yang anda kehendaki, dari sekecil-kecil wanita sehinggalah ke size plus size anda kini boleh miliki blouse muslimah murah dengan warna terang, corak bunga dan warna kosong untuk anda sendiri boleh gayakan pada bila-bila masa. 
  1. Pejabat
  2. Majlis Rasmi
  3. Majlis Perkahwinan 
  4. Holiday
  5. Dating dengan suami / boyfriend / rakan-rakan
  6. Oustation
  7. Meeting
  8. Pasar malam 

Pilihan Corak dan Warna Blouse Muslimah Hana_Hanisa
Antara corak yang paling hot dipasaran ialah seperti gambar di bawah.


Pilihan Blouse Muslimah Julia Johari
Sudah tentulah corak plain, kali ini julia berani menampilkan diri dengan warna hijau striking (Emerald Green). Rasa lebih bertenaga dan semangat bila kita mengayakan blouse muslimah yang selesa dan mudah digayakan apa jua acara dan majlis. Yang penting ia labuh dan menepati syarikat. Duit poket pun jimat. 

Material Blouse Muslimah Hana_Hanisa
  1. Kain blouse tidak jarang - tak perlu pakai singlet.
  2. Kain kapas serap peluh - tak panas.
  3. Pergelangan tangan ada grip getah khas - aurat lengan terpelihara.
  4. Labuh hingga ke paras punggung.
  5. Longgar dan tak ketat.
  6. Warna tidak luntur selepas dibasuh berulang kali.
  7. Breastfeed friendly - ada blouse butang panjang sehingga ke paras dada.
 RM35 sehelai 
termasuk postage

Promosi Murah!!!!
Beli 4 helai RM140 sahaja

Diskaun RM20
Hanya
Beli 4 helai RM120 sahaja termasuk postage


How To Order:
Instagram: Hana_Hanisa
Whatsapp: 018- 235 0884

7 comments:

  1. saiz mesra alam tu i is suka....hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. macam berminat jugak nih..:)
    saya ni dah la mudah tergoda tau..

    ReplyDelete
  3. Assalam julia,
    nampak selesa dipakai kan3

    ReplyDelete
  4. cantiknye blouse.. kalau lah fifi ni rajin mengiron..

    ReplyDelete
  5. omeiii..kaler ijau tu suai sgttt ngan ju yg putih..tp ila mcm fifi..hiks!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com