What's happening this month... | Julia Johari
Booking.com

What's happening this month...

LAZADA IS TURNING 3!
Yeyyyy! Syoknya, Lazada sambut besday dia bulan March rupanya sama bulan kelahiran dengan julia, sama umur dengan Qi rupanya tahun ni, hoyehhhhhhhhh! So sempena ulang tahun kelahiran Lazada pada bulan March 2015, Lazada ada buat pelbagai promosi murah di semua rangkaian. Waweeeeeeeee tak sabarnya nak terjah satu-satu nak belek mana satu yang berkenan di hati. 

Wewiiittttt ada Pre GST sale amboiii kemain ko Lazada...heheheh dah start dah promonya, per lagi jom click banner dibawah ni.
Lazada Malaysia

Produk Detox pun ada wauuuuu 80% diskaun, betul ke ni...ish2 saje mengundang ni heheheh jom terjah click banner laju-laju survey sat...
Lazada Malaysia

Promo ni start minggu depan, click banner ni jom survey dlu.
Lazada Malaysia

Haaaaaaa shopping online dengan Lazada sangat mudah, apatah lagi ada promosi dan diskaun durian runtuh sempena ulang tahun kelahiran Lazada hoyehhhh...lets shopping u olss...mmmuahhhhhhhhh :*

8 comments:

  1. ahahaha..memg gilo laaa soping soping niii.. *check m2u sat*

    ReplyDelete
  2. jom habiskan duit!~ dari takde barang nak beli terus ade..

    ReplyDelete
  3. bolehh aaa belanjaa nani shopping hahahah

    ReplyDelete
  4. alaaa pejam mata arrr mcm nie..kekekee..

    ReplyDelete
  5. Assalam julia
    tiiiiiidaaaaaaaakkk
    sob3
    iols tengah dalam 'pantang' ni
    dilarang membeli oleh hubby
    baru ingat nak mola bulan ni
    sob3

    ReplyDelete
  6. kena tengok ni..saya tengah nak cari pendrive..kot2 la ada diakaun hebat ke..boleh la sambar pendrive banyak2..

    ReplyDelete
  7. Huwaa...*tutup mata*
    wlupun xkeje tp duit laju je kuar..sume ni gara2 shopping online..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com