Bertugas Semasa Istiadat Pembukaan Parlimen Malaysia | Julia Johari
Booking.com

Bertugas Semasa Istiadat Pembukaan Parlimen Malaysia

Hi semua! Lama tak cerita pasal perkembangan julia kan hahahha...perkembangan? Kembang je hari2, cer tgk muka tu kembang hari-hari makin membolat kiki. Takpe janji julia happy hari-hari, suka! Okey semalam julia agak sibuk bertugas semasa Istiadat Pembukaan Parlimen Malaysia Penggal Ketiga. Syukur alhamdulilah, semua berjalan dengan lancar. Jom tengok gambar kejadian masih panas lagi.




Bersama Kak Hazliana.


Kek Tiramisu tu sedap! 
Serius...julia makan light je, malas nak mkn nasi, ni pun dah kenyang betul.


Alhamdulilah, seronok jadi sebahagian kakitangan Parlimen Malaysia. 
Bulan 5 ni genap 5 tahun julia berkhidmat disini, 8 tahun sudah berkhidmat dengan kerajaan. Sekejap je.

Menteri Belia dan Sukan, Tuan Khairy Jamaluddin :)
Tall, Dark, Hensem and one more thing sangat gentleman, suka tengok gaya dia berucap didalam Dewan, penuh dengan gaya kesantunan.

Mahal video ni hihi.
Jom tonton video yang julia snap khas by Note II :)

Selamat bertugas kepada semua bos, rakan sejawat dan sahabat-sahabat Parlimen Malaysia yang sentiasa disayangi :) 


14 comments:

  1. Ju..sebelum ni jabatan mana? Auuuww ensem la Kj huhuhu..isk isk isk..makanan2 ittu semua menyelerakannn...grrrr.:huhu

    ReplyDelete
  2. hebat julia bertugas tempat mentrian :) , sedap tiramisu tu. makin berseri julia.

    ReplyDelete
  3. lamanyaa dah berkhidmat kak. heeee. :D

    ReplyDelete
  4. arghhh KJ.. minat sungguh kat dia... hahahha

    ReplyDelete
  5. aduyaiii. melting kejap. hahah

    p.s i miss you. da lama akak x jejak blog sy :(

    ReplyDelete
  6. untung jadi julia.. tak semue org dapat pengalaman ni..

    ReplyDelete
  7. alamakkkk kj!!.....kalau lah boleh selpie jap ngn kj..isk isk

    ReplyDelete
  8. Suke kj jgkkkkk...wahahaha..penah jumpe die ms bwk danish tgk org main polo..kj main polo jgk..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com